Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

feaahand- resim import olmuyor, bütün katalog çalışmam bozuldu yardım lütfen

ebural

🌱Yeni Üye🌱
3 gündür hazırladığım katalog çalışması bozuldu.işin garip tarafı kopyalardada aynı hatayı veriyor. resimler bir açtığımda görünüyor, bir sonraki açılışta bazıları görünüyor, herhangi bir resim import edemiyorum. bozuk resimleri değiştirmek istiyorum change etmiyor. bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin.

çalışmanın linki altta.

RapidShare: Easy Filehosting

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanızda sorun yok... düzgün bir şekilde açılıyor sorunsuz olarak... sadece bir resmi eklememişsiniz onu soruyor o kadar...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Resimleriniz embedlerseniz sorun çıkmaz..Tüm resimleri ve Fh. uzantınızı tek bir klasöre toplamalısınız.

ebural

🌱Yeni Üye🌱
halledemedim. çünkü çalışmayı başka bilgisayardada açmaya çalışıyorum fakat aynı hata ile karşılaşıyorum. ilk sayfanın zemininde yeralması gerekn resim görünmüyor. başka bir isimde çalışmaya ekleyip değiştirmek istiyorum fakat resimde alamıyorum çalışmanın içerisine.

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sen resmi silmissin heralde bu yuzden olabilirmi yada resmi baska klasöre koydun

♾️Grafik Gurusu♾️
halledemedim. çünkü çalışmayı başka bilgisayardada açmaya çalışıyorum fakat aynı hata ile karşılaşıyorum. ilk sayfanın zemininde yeralması gerekn resim görünmüyor. başka bir isimde çalışmaya ekleyip değiştirmek istiyorum fakat resimde alamıyorum çalışmanın içerisine.

zemindeki resmin görünmemesi normal çünkü dosyadan 1102018_48593920.jpg isimli resim çıkmadı...

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu sorunla karşılaşmamak için en güzeli file/collect for output seçeneğini kullanmak. Böylece sorunsuz bir şekilde dosyanızı açabilirsiniz.

♾️Grafik Gurusu♾️
jpg dosyasının çalışmada ne işi var...

nasıl anlamadım...

eğer bu sorunuz bana ise bunu bana değil işin sahibine sormalısınız... resimlerden eksik olanı belirttim... uzantısı jpg miş, eps miş, tif miş orası beni ilgilendirmez...