Yorumlarınız için tşk ederim
mkmiktat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Nis 2008 Mesajlar 143 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.etiketgroup.com 6 Ocak 2012 #1 Yorumlarınız için tşk ederim Son düzenleme: 6 Ocak 2012
Soner DİLEK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Eki 2007 Mesajlar 606 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.sonerdilek.net 6 Ocak 2012 #2 tasarımınız güzel emeğinize sağlık yalnız logoyla firma ismi arasındaki bağlantıyı sorabilirmiyim? yoksa sloganlamı bir alakası var?
tasarımınız güzel emeğinize sağlık yalnız logoyla firma ismi arasındaki bağlantıyı sorabilirmiyim? yoksa sloganlamı bir alakası var?
meleqk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 91 Tepkime puanı 1 6 Ocak 2012 #3 yazı tipiniz nedir acaba
srpsyn ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Ağu 2010 Mesajlar 163 Tepkime puanı 6 6 Ocak 2012 #4 eline emeğine sağlık ben beğendim.. sadece teknolojinin yıldızı yazısının rengi rahatsız etti neden bilmiyorum nacizane fikrimdir.. iyi çalışmalar
eline emeğine sağlık ben beğendim.. sadece teknolojinin yıldızı yazısının rengi rahatsız etti neden bilmiyorum nacizane fikrimdir.. iyi çalışmalar
selimArslanoğlu 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 354 Tepkime puanı 20 6 Ocak 2012 #5 estetik bir çalışma
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 11 Ocak 2012 #7 Soner DİLEK' Alıntı: tasarımınız güzel emeğinize sağlık yalnız logoyla firma ismi arasındaki bağlantıyı sorabilirmiyim? yoksa sloganlamı bir alakası var? Genişletmek için tıkla ... Soru işaretine kadar katılıyorum
Soner DİLEK' Alıntı: tasarımınız güzel emeğinize sağlık yalnız logoyla firma ismi arasındaki bağlantıyı sorabilirmiyim? yoksa sloganlamı bir alakası var? Genişletmek için tıkla ... Soru işaretine kadar katılıyorum
T TB065 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Ocak 2012 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 30 Ocak 2012 #8 Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam. Grafiker arkadaşlarım bana ulaşırsanız sevinirim: tuncdemirbilisim@hotmail.com.tr
Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam. Grafiker arkadaşlarım bana ulaşırsanız sevinirim: tuncdemirbilisim@hotmail.com.tr
mkmiktat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Nis 2008 Mesajlar 143 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.etiketgroup.com 16 Şub 2012 #9 logo type meleqk' Alıntı: yazı tipiniz nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Yazı tipi özellikle seçilmemiştir. Özellike çalışması yapılmıştır teşekkürler
logo type meleqk' Alıntı: yazı tipiniz nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Yazı tipi özellikle seçilmemiştir. Özellike çalışması yapılmıştır teşekkürler
mkmiktat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Nis 2008 Mesajlar 143 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.etiketgroup.com 16 Şub 2012 #10 Logo ile firma arasında bağlantı Hasan ÇELİK' Alıntı: Soru işaretine kadar katılıyorum Genişletmek için tıkla ... öncelikle çalışmamızı yorumlayan arkadaşlarıma tşk ederim. Daha fazla eleştiri beklerdim. Logo sılogandan hareket ile yapılmıştır.
Logo ile firma arasında bağlantı Hasan ÇELİK' Alıntı: Soru işaretine kadar katılıyorum Genişletmek için tıkla ... öncelikle çalışmamızı yorumlayan arkadaşlarıma tşk ederim. Daha fazla eleştiri beklerdim. Logo sılogandan hareket ile yapılmıştır.
RD3S1GN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 8 Haz 2008 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 15 Web sitesi www.rdwn.deviantart.com 16 Şub 2012 #11 TB065' Alıntı: Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam. Grafiker arkadaşlarım bana ulaşırsanız sevinirim: tuncdemirbilisim@hotmail.com.tr Genişletmek için tıkla ... :tongueout:
TB065' Alıntı: Ellerinize ve emeğinize sağlık hocam. Grafiker arkadaşlarım bana ulaşırsanız sevinirim: tuncdemirbilisim@hotmail.com.tr Genişletmek için tıkla ... :tongueout: