Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önüme çıkan bir problem, aynı font Flexi'de "Ş" harfi çıkmıyor(yerine değişik bir krakter çıkıyor) ama CorelDRAW'da çıkıyor. Bunun bir kısayol çözümü var mı?, teşekkür ediyorum.
FlexiSign bazı türkçe karakterli fontları desteklemez. CorelDraw da bu sorun güngeçtikçe aşılıyor. Mümkün olduğunca türkçe karakterli font kullanmak daha faydalıdır.
Önüme çıkan bir problem, aynı font Flexi'de "Ş" harfi çıkmıyor(yerine değişik bir krakter çıkıyor) ama CorelDRAW'da çıkıyor. Bunun bir kısayol çözümü var mı?, teşekkür ediyorum.
bu konuyla ilgili bir döküman hazırlayıp atarım.diğer kardeşlerimede lazım olur. ayrıca illustratordan bu işi halledemezsin. FilexiSign 8.6 v2 dir tavsiyem. ai destekliyor ve herkes bu program ve diğer sürümlerini kullanıyor.
slm flexisign 8.1 de dijital baski yapiyorum makine seiko 64 s flexisign de renklerde problem oluyor icc profil ler yüklü genelde sandece kirmizi renk de problem kan kirmizisi veyahut tam bir kirmizi elde edemiyorum
FlexiSIGN 6.6 kullanıyorum program formatında yaklaşık 400 tane desenim mevcut eski makinem arıza yapınca Roland gx-24 makina aldım fakat şimdi bir sorunum var. bilgisayarda dikey olarak ayarladığım desenler kesimde yatay olarak çıkıyor folyodan boş yere ziyan edip duruyorum bunu nasıl düzeltebilirim.
FlexiSIGN 6.6 kullanıyorum program formatında yaklaşık 400 tane desenim mevcut eski makinem arıza yapınca Roland gx-24 makina aldım fakat şimdi bir sorunum var. bilgisayarda dikey olarak ayarladığım desenler kesimde yatay olarak çıkıyor folyodan boş yere ziyan edip duruyorum bunu nasıl düzeltebilirim.
Yardımların için teşekkur ederim, Fakat bir sorunum daha var. kesim bitince makina folyoyu en başa çekiyor, peşpeşe desen gönderdiğimde üst üste kesiyor bu sefer, kendi kesim programında bu olmuyor.
yakın zamandır flexide folyo kesmeye başladım programı pek bilmiyorum sadece kesime gönderirken kullanıyorum ama gönderdikten sonra makina algılamıyo white error diyo nasıl düzelte bilirim.
arkadaslar bende FlexiSign Pro 10.0.1 var ama buna bendeki makinayi tanitamadim makina SAGA 1350I makinayi nasil tanitabilirim? birde bu iste yeniyim Illustrator ile grafikler nasil kesilir ile alakali bir döküman bulabilirmiyim?