Neler yeni

FilexiSign Sorun & Problem ve Çözümleri

selcom

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar FilexiSign Sorun & Problem ve Çözümlerini bu başlık altından sorabilirsiniz. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.

Konuyu saptırmayınız. yanıtlarınızı alıntı yaparak cevaplayınız lütfen.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Önüme çıkan bir problem, aynı font Flexi'de "Ş" harfi çıkmıyor(yerine değişik bir krakter çıkıyor) ama CorelDRAW'da çıkıyor. Bunun bir kısayol çözümü var mı?, teşekkür ediyorum.

selcom

🌱Yeni Üye🌱
FlexiSign bazı türkçe karakterli fontları desteklemez. CorelDraw da bu sorun güngeçtikçe aşılıyor. Mümkün olduğunca türkçe karakterli font kullanmak daha faydalıdır.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Önüme çıkan bir problem, aynı font Flexi'de "Ş" harfi çıkmıyor(yerine değişik bir krakter çıkıyor) ama CorelDRAW'da çıkıyor. Bunun bir kısayol çözümü var mı?, teşekkür ediyorum.

Ahbap corelden gönderiyorsan,corelde convert et fleksiye alınca sorun ortadan kalkar.

selcom

🌱Yeni Üye🌱
Soru bu değil zaten. iş ona kaldıktan sona formül çok

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yılmaz abıye ve Selcom beye çook teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

GALATASARAY58

🌱Yeni Üye🌱
FlexiSIGN-PRO 8.1 yuklu bende. folyo kesim mantını bılmıyorum tam yardımcı olabılırmısınız? normalde ilistrator kullanıyorum. ılıstratorde ayarlayıp programa cekebılırmıyım

GALATASARAY58

🌱Yeni Üye🌱
telefonum bu 0538 705 70 89. ulaşırsa bi arkadas çokkkkk sevinirimmm

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Flexisign 7.2 xp de APP exe hatası veriyor sorun nerde.?

selcom

🌱Yeni Üye🌱
FlexiSIGN-PRO 8.1 yuklu bende. folyo kesim mantını bılmıyorum tam yardımcı olabılırmısınız? normalde ilistrator kullanıyorum. ılıstratorde ayarlayıp programa cekebılırmıyım

bu konuyla ilgili bir döküman hazırlayıp atarım.diğer kardeşlerimede lazım olur. ayrıca illustratordan bu işi halledemezsin. FilexiSign 8.6 v2 dir tavsiyem. ai destekliyor ve herkes bu program ve diğer sürümlerini kullanıyor.

volkan34

🌱Yeni Üye🌱
slm
flexisign 8.1 de dijital baski yapiyorum makine seiko 64 s flexisign de renklerde problem oluyor icc profil ler yüklü genelde sandece kirmizi renk de problem kan kirmizisi veyahut tam bir kirmizi elde edemiyorum

bilen arkadaslardan yardim rica ediyorum
tsk

murattasci

🌱Yeni Üye🌱
Herkeze Kolay Gelsin...

FlexiSIGN 6.6 kullanıyorum program formatında yaklaşık 400 tane desenim mevcut eski makinem arıza yapınca Roland gx-24 makina aldım fakat şimdi bir sorunum var. bilgisayarda dikey olarak ayarladığım desenler kesimde yatay olarak çıkıyor folyodan boş yere ziyan edip duruyorum bunu nasıl düzeltebilirim.

( Deseni dikey veya yatay ayarlama olayı değil )

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Herkeze Kolay Gelsin...

FlexiSIGN 6.6 kullanıyorum program formatında yaklaşık 400 tane desenim mevcut eski makinem arıza yapınca Roland gx-24 makina aldım fakat şimdi bir sorunum var. bilgisayarda dikey olarak ayarladığım desenler kesimde yatay olarak çıkıyor folyodan boş yere ziyan edip duruyorum bunu nasıl düzeltebilirim.

( Deseni dikey veya yatay ayarlama olayı değil )

Eski makinanda rotate tuşuna basıp kesiyordun.gx24 de rotate tuşu yok.ayarlara gir rotateyi ayarla sıfırsa 90 yap.90sa sıfır yap sorunun düzelecektir.programla alakalı değil

murattasci

🌱Yeni Üye🌱
Yardımların için teşekkur ederim, Fakat bir sorunum daha var. :) kesim bitince makina folyoyu en başa çekiyor, peşpeşe desen gönderdiğimde üst üste kesiyor bu sefer, kendi kesim programında bu olmuyor.

hlalyzc

🌱Yeni Üye🌱
flexi error veriyo

yakın zamandır flexide folyo kesmeye başladım programı pek bilmiyorum sadece kesime gönderirken kullanıyorum ama gönderdikten sonra makina algılamıyo white error diyo nasıl düzelte bilirim.

ich

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bende FlexiSign Pro 10.0.1 var ama buna bendeki makinayi tanitamadim makina SAGA 1350I makinayi nasil tanitabilirim? birde bu iste yeniyim Illustrator ile grafikler nasil kesilir ile alakali bir döküman bulabilirmiyim?

kara.han

🌱Yeni Üye🌱
windows 7 de çalışan flexi varmı ihtiyaç var