Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar, Üniversitede proje ödevi olarak Avatar film afiş tasarımı yapmam gerekiyor ve bende bu şekilde bir film afiş tasarımı yaptım eksik olan veya abartılı görünen veyahut sizinde fikirlerinizi almak isterim. ? iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
doğrusunu söylemek gerekirse yazı fontu olmamış kaybolmuş çok ince kalmış. ve adam resmi de olmamış en basiti kulak hizalarına bakın.onun yerıne başroldaki oyunculardan bayan ve erkek olanı koyabılırsın.
doğrusunu söylemek gerekirse yazı fontu olmamış kaybolmuş çok ince kalmış. ve adam resmi de olmamış en basiti kulak hizalarına bakın.onun yerıne başroldaki oyunculardan bayan ve erkek olanı koyabılırsın.
Hocam size şöyle söylim, Font filmin gerçek fontu o fontun boldu veya başka tarzı olmadığı için standart regular kullanmam gerekti. Ekstradan söylemiş olduğunuz kulak hizası hatası olarak gördüğünüz resimde, zaten avatarın kendi kulak hizası, normal insan kulak hizasıyla aynı değil fark etmenizi beklerdim. Eleştirilerinizi saygıyla karşılıyorum fakat yapmış olduğum tasarıma daha dikkatli bakmanızı isterdim.
Ayrıca söylemiş olduğunuz gibi bayan avatar ile olan bir çalışma daha yaptım. Bu umarım size göre hata olan kulak hizasını düzeltmiştir
ikincisi daha iyi bence Bana göre dengesizlik yapan görsellerin hepsi hatadır.Benim öğrendiğim. Benim bildiğim bunun fontu daha kalın ve farklı hatlardaydı.
ikincisi daha iyi bence Bana göre dengesizlik yapan görsellerin hepsi hatadır.Benim öğrendiğim. Benim bildiğim bunun fontu daha kalın ve farklı hatlardaydı.