Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence soldaki... yalnız arabanın solundaki fırat turizm yazısında,perspektif bir sorun var... ama kartvizit küçük zaten,gorunmez dersen sorun yok bence.
1 numaralı dermişim bence de soldakı guzel ama ıkısıde amaca uygun kullanılabılır karvızıtler. ben bıraz slogana takıldım. "Güven+Konfor=Fırat" aynı kelımelerı kullanarak +sız falan bır cumle de olabılır...
Bencede soldaki daha iyi. Ayrıca kartvizitlerde arka fon olarak resim kullanmak güzel olmuyo bence görsellik açısından. Emeğine sağlık, iyi çalışmalar.
Sade olan kartvizit üzerinde biraz daha çılışırsan güzel olabilir. Müşteri belki göremeyebilir ama aracın gölgesi alttaki şerinid üzerinde yama gibi duruyor. Gölgenin transparan olması gerekiyor. Aracı adres bloğunun bitişine kadar indirirsen üstte boşluk açabilirsin. Aracın yan tarafındaki logoyu da perspektif olarak elden geçirmelisin.
ben kendi görüşümü sunmak isterim çalışmaların iyi. ilk önce hangisini beyendim dersen soldaki derim ama arabanın gölgesi mavi ve kırmızı dalğayı kapatmış bence ordaki arabanın yada transitin diyeyim gölgesini sil sen yeniden yap. birde arkadaşların dediği gibi üstündedi yazıda perspektif sorun var.
Ben yerinde olsam tabi urfalı hemşerilerim para vermezler böyle şeye ama transitin kendisini kullanırdın kart vizit olarak. nasıl dersen karın ölşüsünü unutup transiti profilden görüp ve transitin dışını görmeden kartı üstüne tasarlardım. siz nerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama. bende urfa için iyi şeyler yapılsın isterim. iyi günler diliyorum.