Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fla dosyanın içine html dokümant nasıl çağırılabilir?

grotesk

🌱Yeni Üye🌱
Şimdi site içinde baya bi gezindikten sonra birçok problemimi çözdüm ancak normalde html içine çağrılan bir swf dökümant yerine tam tersi olan fla nın içine html sayfa nasıl çağrılır konu hakkında bilgisi olan lütfen detaylı bir içerik oluşturabilir mi?:worried:

fullflash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fiziksel olarak olarak yani hazır bir page.html gibi bir dökümanı swf içersinde kullanmazsın ancak flash temel html taglarını okuyabilir ve kullanabilir bunun içinse xml'den yararlanman gerek yani xml node-ları içersinde <![CDATA[html<tag>]]> gibi kullanıp flash içersine hazırladığın xml dokümanını yükleyerek kullanabilirsin...

grotesk

🌱Yeni Üye🌱
anladım çok teşekkür ederim. Ancak bir sorum daha olacaktı yazdığım linki bi incelermisiniz bu site geçenlerde apple site temasında kullandığı slider mantığı var bunu full flash olarak hazırlıyabilirmiyiz. İlginiz için teşekkür ederim
https://jqueryfordesigners.com/slider-gallery/comment-page-2/#allcomments

ben denedim ama olmadı tarif edildiği gibi yapıyorum önüme abugh bişey çıkıyor...

fullflash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
jquery ile hazırlanan bir uygulamadan bahsediyorlar verdiğin linkte ama bir önce konu ile alakasını anlayamadım ayrıca temel flash bilgin varsa slider hazırlayabilirsin gerci apple daki örneğini bilmiyorum.

efem09

🌱Yeni Üye🌱
Şimdi site içinde baya bi gezindikten sonra birçok problemimi çözdüm ancak normalde html içine çağrılan bir swf dökümant yerine tam tersi olan fla nın içine html sayfa nasıl çağrılır konu hakkında bilgisi olan lütfen detaylı bir içerik oluşturabilir mi?:worried:

swf içinde html dosya çağırıp çalıştırabilirsiniz.

fullflash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
source-ları ile görmek isterim doğrusu

grotesk

🌱Yeni Üye🌱
ewt tekrardan konu açmak istemedim jquery bu uygulamanın ne olduğunu biliyorum sadece scroll bölümünü anlayamadım... teşekkürler

fullflash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sağol dostum teşekkürler inceliyelim hemen...