Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash tasarımları için tablet önerisine ihtiyacım var

nobran

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim
Adobe Flash Professionel CS6 da flash oyun yapan bir ekibe dahil olacağım. Daha önce grafik tablet kulanmadım. Bu sebepten dolayı grafik tabletlerle ilgili araştırma yaptım fakat bilenlerin görüşlerine ihtiyaç duyuyorum. Başlangıçta çok büyük bir bütçem yok, 200 liraya kadar bir bütçem var, tabletimin elbet çok iyi olmasını beklemiyorum ama dandik, kalitesiz bir tablet kullanmakta istemiyorum. Bu fiyatlarla bulabileceğim en uygun tabletler hangileri olabilir, hangilerini tavsiye edersiniz?
Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Adobe Flash Professional CS6 üzerinde tasarım yapacağım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Aşağıdaki iki modeli inceleyebilirsiniz çok büyük modeller olmadıkları için laptop çantasında kolayca taşınabilir ve dışarıda tasarım özgürlüğünü tadabilirsiniz

TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz WP8060 A5 Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

TeknoBiyotik: UC-Logic LaPazz Hot Key H640 A6 Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

Ayrıca outlet bölümünden daha üst modelleri uygun fiyatla bütçenizi zorlamadan alma şanısınız olabilir :

TeknoBiyotik: UC-Logic HL850 Wireless A5 Grafik Tablet (Outlet) - Outlet