Merhaba,Bir şirketler grubu için kurumsal web site tasarımı hazırlanması adına yoğun araştırma içindeyim.Editör kimliğim ve uçmak için fazlasıyla yeterli "fikir kanatlarım" var; dolayısıyla metin&içerik sorunumuz yok.Yaratıcılığı desteklemek adına, birbirinden enteresan öneriler ve moral desteği de mevcut.Özetle, ne istediğimizi biliyoruz.Ancak görüyorum ki, bu durum bazen avantaj olduğu kadar, bazen de dezavantaj Zira, bu aynı zamanda her tasarımı beğenememize ve doğal olarak araştırma safhasının uzamasına neden oluyor. Sizleri biraraya toplamış olan bu siteyi keşfetmem ve buraya dahil olmam da bu yüzden işte..Aşağıda, ilgimizi çeken tasarımları içeren sitelerin linkleri yazılı; ilginizi çekerse ve/veya beklentimizin aşağı yukarı ne olduğunu anlamak adına inceleyebilirsiniz.Kimi animasyonu, kimi geçişlerde yarattığı renklilik, kimi de interaktif kullanıma yer veriş şekli nedeniyle hayranlık uyandırdı bizde. Sıradan değiller, iz bırakıyorlar. Tıpkı grubumuzun kurumsal kimlik çizgisinde olduğu gibi Özetle; ciddi ve ivedi bir şekilde, bu işle ilgili heyecan duyan, yeteneğiyle bizleri şaşırtacak, ekonomik şartlarla uygun teklifler sunacak "o kişi"yi arıyoruz.Bilmiyorum sitenin doğru bölümünde mi yazıyorum (şayet öyle değilse lütfen bu yazıyı o bölüme naklediniz; sorun yaratmak istemem çünkü) ama sizlerin bilgisi* ve yönlendirmesiyle sağlıklı bir sonuca ulaşabileceğimi umuyorum.Vakit ayırdığınız için teşekkürler..Beğendiğimiz web siteleri: BUBBLEWOOD - CONCEPT STORE - PARIS