Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

flora 2508 baskı makinesi problemi

SNP57

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardımına ihtiyacım var flora 2508 baskı mak. kullanıyoruz photoshop da yaptığım çalışmaları baskıya verdiğimizde çalışmalara göre çok koyu çıkıyor yardım edersen işimden olmayacağım sevinirim.

Benzer konular

alimyus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makinanın kafaları spectramı xaar mı

tuğbasayıköz

🌱Yeni Üye🌱
slm ben mutoh toucan kullanmıştım. başıma geldi. Ama sonra boyadan kaynaklandığını farkettim. ama şöyle yapabilirsin. Baskıyı gönderdiğin bir program vardır mutlaka renk değerlerini düşür. deneme yanılma en mantıklısı gibi geliyor:) kolay gelsin

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
baskına göre pc de kalibrasyon yapman daha mantıklı

reklamci1

🌱Yeni Üye🌱
bendede 2508 var eğer boyalar orjinalse o normal yeni ekranlar çok canlı gösterdiği için oluyor bide çalışırken cmyk çalışıyorsan ekrandan kaynaklanan 1 ton kadar oynar

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
kalibrasyon hatası teknik servislen ilgili bir durum bu çagır kardeşim ya teknik servisi

endim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk başlarda bizde de o durum oluyordu. tek çözüm baskıya yollamadan önce photoshop'dan level ( ctrl + L ) tuşuna basarak tüm çalışmayı %10 veya 20 açman tek çözüm bu.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Koyu çıkma sebepleri

1- RGB gönderme

2 -Programdan ICC profile ve Lineration Table doğru seç pass ayarlarını kontrol et

3- Photoshop ICC profillerini kontrol et genelde kırık photoshop larda renk değerlerinde saçma sapan sapmalar ortaya çıkabiliyor

4- Renk bozuk çıkmasının en önemli nedenlerinden birisi ise kullandığınız malzemelerin kalitesinden kaynaklanır.Zemin rengi açık mavi olan bir malzemede sarı zeminli bir malzemeden daha koyu renkler alırsınız bu sapmaları düzeltmenin yoluda Spectrometre kullanmak ve malzemeye uygun ICC profil oluşturmaktır....

5- Malzeme aldığınız yere başvurup ICC dosyalarını isteyiniz ..

ERKUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar.....spectra kafa ve xaar kafa farkı nedir......görünüşünden anlaşılır mı