Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Floresanlı Folyo

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar herkese selamlar kolay gelsin diyorum. Arkadaşlar bu işe yeni adım atanlardanım. Floresanlı Folyo hakkında bilgilenmek istiyorum. Kullandığım plotter, GX-24 yeni almış(sıfır) bulunmaktayım. Benim sormak istedğim benim makine bu Floresan Folyoyu keser mi?, kullanmak isteğim folyo markası ORACAL'dır. Farklı bir bıçak gerekli midir? Bıçağı çabuk köreltiği söyleniyor, doğru mudur? Teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
floresan folyo normllerine göre daha kalındır biz normal kesim yaptığımız bıçak ile basıncı arttırarak kesimini yapıyoruz ama kesilecek folyo metrajı fazla ve devamlı olacaksa bu iş için farklı bir bıçak kullanmak daha mantıklı olur...

ayrıca ilgilenen arkadaşlara... plotter biçaklarınızı imkanınız ve beceriniz varsa yurt dışı alışveriş sitelerinden yapın türkiyeye kıyasla (kargo dahil) 1 bıçak fiiyatına 10 bıçak alabiliyorsunuz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Gerçekten ürünleride aksesuarlarıda çok pahalıya veriyorlar bize. Bana çizim aksesuarı için 120 YTL dediler(Japon malı olarak, Çin malıda 20 YTL söylendi). Site İngilizce olduğu için tam anlayamadık. Bir şekilde yardımcı olabilir misiniz? Tekrar teşekkür eder, Allah razı olsun.