aldersgate elinde bu font olan var mı arkadaşlar ???
ErdalTapan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2010 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.behance.net 27 Kas 2010 #1 aldersgate elinde bu font olan var mı arkadaşlar ???
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 27 Kas 2010 #2 ErdalTapan' Alıntı: aldersgate elinde bu font olan var mı arkadaşlar ??? Genişletmek için tıkla ... ücretli font ama enbenzeri Gill ailesinden yararlanabilirsin
ErdalTapan' Alıntı: aldersgate elinde bu font olan var mı arkadaşlar ??? Genişletmek için tıkla ... ücretli font ama enbenzeri Gill ailesinden yararlanabilirsin
ErdalTapan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2010 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.behance.net 27 Kas 2010 #3 evet araştırdım üzretli belki burdan birinin arşivinde bulunur dedim bakalım biraz daha bekleyeyim... cvp için tşk mesajali...
evet araştırdım üzretli belki burdan birinin arşivinde bulunur dedim bakalım biraz daha bekleyeyim... cvp için tşk mesajali...
ErdalTapan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2010 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.behance.net 27 Kas 2010 #4 aslında benim istediğim tam font bu what the fonttan arattım en yakın çıkanı yazdım bu varsa elinizde çok daha iyi olur...
aslında benim istediğim tam font bu what the fonttan arattım en yakın çıkanı yazdım bu varsa elinizde çok daha iyi olur...
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 27 Kas 2010 #5 ErdalTapan' Alıntı: aslında benim istediğim tam font bu what the fonttan arattım en yakın çıkanı yazdım bu varsa elinizde çok daha iyi olur... Genişletmek için tıkla ... Myriad yazı tipi en uygunu
ErdalTapan' Alıntı: aslında benim istediğim tam font bu what the fonttan arattım en yakın çıkanı yazdım bu varsa elinizde çok daha iyi olur... Genişletmek için tıkla ... Myriad yazı tipi en uygunu
ErdalTapan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2010 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.behance.net 27 Kas 2010 #6 evet tşkrler...ama işi gill le yapıp gönderdim bile