Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ford Mustang GTI - Vektör -

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ford Mustang GTI

Ford_Mustang_GT_Work_by_Imperatore34.jpg

Çalışma Tarihi : 08.04.2008
Program : Adobe Illustrator CS2
Kullanılan araçlar & Özellikler : Tek geçişli gradient ve Mesh tool.

:iloveyou:

Benzer konular

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
baya bi vektor çalışmanız var galiba takip ediyorumda başarılı çalışmalar sunuyorsunuz buda onlardan birisi cok iyi duruyo emeğine sağlık iste illustrator ve mesh farkı tabi sizi ayrı bi kulvarda tutuyorum başarılar

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
bütün alıntıları tek bir mesajda toplaman lazım
ardarda mesaj yazmak flood oluyor ve de yasaklanmış :wink:

Hmm, benim bu forum acemiliğimi atmam zaman alıcak sanırım, forum kurallarını okudum ama ben zannediyordum ki alıntı yapılınca ard arda da olsa msj yasak olmuyor, bilgi için tşkr ederim..

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında forum kullanımında anlatılıyor ama genelde yapılan bir hatadır bu
Herkese yanıt vermek isteyen arkadaşlarımız istemeden de olsa tek tek yanıtlıyorlar
Bu sorunun önüne geçmek için kimin mesajından alıntı yapmak istiyorsanız onun altında ki
quote.gif
butonunu kullanabilirsiniz
Birden fazla kişiye yanıt verileceği zaman ise
multiquote_off.gif
butonuna tıklayarak mesajı seçimlere eklemiş olursunuz.

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında forum kullanımında anlatılıyor ama genelde yapılan bir hatadır bu
Herkese yanıt vermek isteyen arkadaşlarımız istemeden de olsa tek tek yanıtlıyorlar
Bu sorunun önüne geçmek için kimin mesajından alıntı yapmak istiyorsanız onun altında ki
quote.gif
butonunu kullanabilirsiniz
Birden fazla kişiye yanıt verileceği zaman ise
multiquote_off.gif
butonuna tıklayarak mesajı seçimlere eklemiş olursunuz.

Çok teşekkür ederim Horus ;) Sanırım şimdi çözdüm olayı

superberdus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sen kesinlikle bu işim adamısın. Sadece araç çiz:) Mustang delisiyim bende. Çok hoşuma gitti, masaüstü vardı bu çizimin bende. Tabi o fotoğraftı, güzel bir walpaperdı. Ellerine sağlık.

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sen kesinlikle bu işim adamısın. Sadece araç çiz:) Mustang delisiyim bende. Çok hoşuma gitti, masaüstü vardı bu çizimin bende. Tabi o fotoğraftı, güzel bir walpaperdı. Ellerine sağlık.

Teşekkür ederim..

Sadece araç çizmemekte kararlıyım :D .. Ama araba tutkunu biriyim. Sanırım o yüzdendir ki araba çizerken en küçük ayrıntısına, sinyal lambasının içindeki ampul'e kadar özenle çizdiğim için araba çizimlerim diğerlerinden daha ağır basıyor şu an. Ama o özeni daha birçok çalışmada da kullanacağım inş.

Sadece yetenekli olmak yetmez hiçbir işte. Bir de yetenek kadar sabır ve titizlik gerekir. Araba çizimlerindeki sabır ve titizlik diğerlerine de yansıyınca, diğer çalışmaların da kalitesi bu Mustang'dan aşağı olmayacak inş. ;)

Saygılar..

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık çok güzel olmuş:).. motor, gemi, uçak, tren filanda çiziyormusun :)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
motor çok güzel olmuş çok beğendim gerçek gibi :) bi hızlı tren çizersin artık dimii :)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
motor çok güzel olmuş çok beğendim gerçek gibi :) bi hızlı tren çizersin artık dimii :)

Inşallah :) Daha önce burdan bir arkadaşımızın önerisi ile Metrobüs çizmiştim.. Şimdi senin önerin de kafamda canlanırsa ilham kaynağı verdiği an Trene de başlarım.. :)

Teşekkürler..