Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

formattan sonra ekran kartı yükleyemiyorum

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
formattan sonra ekran kartı yükleyemiyorum... nedeni ne bilmiyorum format attım cd den yükleme yapmaya çalışıyorum ancak olmadı... internetten indirdim cd de mi sorun var diye ama yine aynı hata oluştu ve yükleme yapmadı... önce yükleniyor ama bitmeye az kaldığında yüklenemediğini belirtip bitiriyor... sebebi nedir acaba..

Benzer konular

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
orjinal ekran kartı cd'niz yok sanırım. internetten işletim sisteminize göre olan driveri indirdiğinize eminmisiniz. ekran kartının kurulmaması aklıma tek bunu getiriyor, versiyonları uymuyor olabilir. vista işletim sistemine xp driveri yüklemek gibi.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Arkadaşıma katılıyorum.Mutlaka gözden kaçırdığınız bir uyumsuzluk vardır.Everest programını indirin ve ekran kartınızın tam modelini öğrenin.Üretici sitesinden o modele uygun sürücüyü yükleyin.

Vista veya Windows 7 kurduysanız sürücünüz XP uyumlu olabilir.Yine üreticinin sitesinden o modelin vista veya windows 7 sürücüsünü indirin.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
eğer windows 7 yüklemişseniz ve elinizde yada internette bulunan driver vista yada xp (yani alt sürüm) içinse driveri kurmadan exe yükleyiciye sağ klik yapıp uyumluluk modunu belirleyip öyle yüklemeyi deneyebilirsiniz.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
birde bişi sorcam formatlarken ben boot menüye hiç dokunmadım... boot menü nedir yani onla ilgili bişeyde yapmam gerekiyor muydu bilmiyorum

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Boot menüden kastınız sanırım BIOS dur.BIOS ,donanımlara erişebilmek ve onları kontrol etmek için hazırlanmış bir platformdur.Bilgisayarınız ilk açıldığında F8 / Delete tuşlarına basarak bu platforma girebilirsiniz.Eğer bilginiz yoksa bu alandaki hiçbir ayarı değiştirmeyin.Geri dönülmez donanım sorunlarına yol açabilirsinz.

BIOS ile ;
-Donanımlar arası bağlantılara göz atabilir,
-Bilgisayarınızın nereden başlatılacağını (Harddisk,CD/DVD,Disket..) değiştirebilir,
-Donanımlara ait sıcaklık bilgilerini görüntüleyebilir,
-Donanımlara belli bir ayarda gelen voltaj ayarlarını değiştirerek overclock yapabilir,
-Donanımlar arası bağlantıları yeniden yapılandırabilir,
-İstediğiniz donanımları bağlı olmasına rağmen bağlantılarını kesebilir,

kısaca donanıma ait her türlü işlemi gerçekleştirebilirsin.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
benm bi sorunum daha var. pc açıldıktan bir süre sonra çalışıyorken yani aniden kapanıyo ve takrar açılıyor bu neden olabilir.. birde ben ekran kartını realtek ve audi felan yüklemem rağmen bir türlü ses çıkmıyor neden olabilir acaba...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bilgisayarındaki tüm fanları özellikle işlemci fanını kontrol etmelisin. Çalıştığından ve temiz olduğundan emin ol. Yüksek sıcaklık nedeni ile anakartın bilgisayarını kapatıyor olabilir. ve sıcaklık normal seviyeye inene kadar açılmıyordur.. Ayrıca bios ayarlarından ne kadarlık sıcaklıkta bilgisayarın kapatıldığına bak. Gereğinden düşük bi sıcaklığa ayarlanmış olabilir..

Veya Power Supply (Güç kaynağı) de problem olabilir.Teknik servise sormanı öneririm.

Realtek sürücüleri Ses aygıtları içindir.Nası lekran kartı için kurdun anlayamadım.Bi şeilde kurdun ve ses gelmiyorsa denetim masasından ses aygıtlarının yüklü olup olmadığına bak.Bunun için Denetim Masası >> Ses,Konuşma,Müzik Aygıtları >> Ses Ayarı ve Ses Aygıtları na gir.Aşağıdaki gibi aktif ve bir donanım adı görüyorsan hoporlerde baplantılarda sorun olabilir.

realteak.jpg

Son düzenleme: