Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün gece ırmak boş boş tv izleme otur azcık birşeyler yap dediğimde çıkmış bir çalışma avatarda küçük hali fena durmuyor bakalım gerçek boyutuna siz ne diyeceksiniz ??
ama öyle yaşımdan da anlaşıldığı gibi daha çok gencim ve grafikle sadece 1,5 senedir falan ilgileniyorum daha yolun çok başındayım diğer türlüsü bu işe yıllarını vermiş insanlara haksızlık olur bu yüzden ben daha çırağım
tebrikler çok güzel bi çalışma ortaya koymuşsun bu konuda kendini geliştirirsin umarım bide bu çalışmalarını savaşın üzerinde denesen daha neşeli olur tanıyamazsan pm atarsın
tebrikler çok güzel bi çalışma ortaya koymuşsun bu konuda kendini geliştirirsin umarım bide bu çalışmalarını savaşın üzerinde denesen daha neşeli olur tanıyamazsan pm atarsın
ama öyle yaşımdan da anlaşıldığı gibi daha çok gencim ve grafikle sadece 1,5 senedir falan ilgileniyorum daha yolun çok başındayım diğer türlüsü bu işe yıllarını vermiş insanlara haksızlık olur bu yüzden ben daha çırağım
saçma mı? ne bekliyordunuz ki bu çalışmaya bakınca hayatın anlamını keşfetmeyi mi? yada çalışmanın altın oran kuramını size anlatmasını mı? soğuk füzyon?