Neler yeni

fotoğraf eğitimi

softdreams

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.keyifliseyirler.com
SEMİNERİN AMACI

Bu eğitim, fotoğrafa ilgisi olan, ancak fotoğraf teknikleri konusunda eksiklikleri olduğunu hisseden, çektiği fotoğrafların yeterli kalite ve etkileyicilikte olmadığını düşünenler için hazırlanmıştır. Hedefimiz, eğitim sonrasında, fotoğraflarınızın artık kıskanarak izlediğiniz profesyonel fotoğraflar seviyesine ulaşmasıdır. Bu eğitim sonrasında fotoğraf okumayı, görmenin bakmaktan farklı olduğunu, fotoğraf makinesinin teknik yapısından, kadraj/kompozisyon ve temel fotoğraf işleme teknikleri

ne (Nikon Capture NX ve Photoshop) kadar her detayı derinine öğreneceksiniz.

SEMİNER KİMLERE HİTAP EDİYOR

Eğitim, başlangıç seviyesindeki fotoğrafçılara hitap etmekle birlikte, profesyonelleşmek isteyen amatör fotoğrafçılar için de önemli bilgiler içermektedir. Eğitim, dijital çekim yapan her tip fotoğraf makinesine sahip amatör kullanıcılar için özellikle detaylandırılmıştır.

SEMİNER FORMATI

Eğitim, sadece teorik bilgilerden oluşmakla kalmayıp, bu bilgiler pratik uygulamalarla desteklenecek ve örneklerle öğrencilere sunulacaktır. Eğitim 4. Haftası uygulama çalışması ve 6. haftası fotoğraf gezisi düzenlenecektir.

SİZDEN BEKLEDİKLERİMİZ

İstenenler çok basit:
1. Fotoğrafa ilgili olmanız
2. Hevesli ve hırslı olmanız
3. Öğrenmeye istekli olmanız
Eğer bu kriterlere sahipseniz, eğitim programımız sizin başarılı olmanızı garanti edecek tüm bilgi ve beceriyi size aktaracaktır. İyi bir fotoğrafçı olmanız için çok özel bir yeteneğe sahip olmanız gerekmemektedir. Aksine, başarınız konuyu ne kadar iyi araştırma ve öğrenmeniz ile ilgilidir.

SEMİNERE GELİRKEN GETİRMENİZ GEREKENLER

Her katılımcı fotoğraf makinesi ve aksesuarları ile derslere katılım sağlamalıdır. 5 hafta proğramı için laptop ile katılmak uygulama açısından önem taşımaktadır.
* Eğitimin içeriği, eğitmenin uygun gördüğü şekilde zaman zaman farklılıklar gösterebilir.
Denizli uygulamalı fotoğraf semineri

Detaylı bilgi için ; F1 Fotoğraf Topluluğu - Uygulamalı Fotoğraf Semineri