Neler yeni

fotoğrafla ilgi çekmek

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar merhaba bir gezi için a4 boyutlarında bir çalışma yaptım fakat fotoğrafları feather verip bıraktım yalnız çok kötüde değil ama boş duruyo bir grafiker arkadaşım fotoları koymak için koymuşsun dedi fakat ne yapmam gerektiğini söylemedi çalışmayı sizce fotoğraflara ne eklemeliyim

3Jsxj.jpg

Benzer konular

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
akalın yorumlarını bekliyorum

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Resimler güzel ama yazılarda çok basit gibi geldi bana.. Tabi herkesin zevki farklı :)

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu derginin arka kapağı olacak açıkçası çalışmamı bende beğenmiş değilim içime sinmişdeğil
arkaplana tam resim mi koysam dedim ama çıkamıyorum işin içinden profesyonel değilim zaten

nergishatun

🌱Yeni Üye🌱
Değişime ilk önce yazı tipiyle başlamalısınız, bence. Comic Sans MS çok sıkıcı , çok kullanılan bir yazı tipi. Şekilli şekilli olmasına özen göstermeyin, resmin üstünden de taşmasa yazılarınız daha hoş olur. Daha sade bir yazı tipi kullanabilirsiniz.

Tabi siz bilirsiniz yine, benimki sadece tavsiyedir. :)

akalin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.isaakalin.com
resimleri biras daha büyük ve çerçeveli kullanırsan biraz daha ön plana çıkabilir.. arkadasın dediği gibi font konusu da var birde arkaplanı ikiye bölebilirsin yani alttaki açıklama kısmı farklı renkte olabilir.. Birde resimlerin yanına isimlerini yazmana da gerek yok onları ayrı da yazabilirsin.. iyi çalışmalar..

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben zaten çok güzel yaptım demedim iyide sayılır demedim konu başlığı ve açıklamasına bakmadan cevap yazıyosunuz her zaman düşüncenizi veremiyebiliyorsunuz burda zaten profesyonel olan kişiler bile aynı görüşte olmuyor benim yaptığım çalışma kötü ama bazen görüyorum ustaları

Goldenbrush

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.altinfirca.com
Değerlendirme

Eline sağlık diyerek başlayayım. Sonuç itibari ile birşeyler yapmaya çalışmışsın.

Çalışmanın üst bölümünde öncelikli olarak slogan kullanılması gereklidir. Yazdığın yazılara bakılacak olursa, slogan olmaya yaklaşan bölüm "Göynük'te bir pazar keyfi" çıkartılabilir. Bu yazıyı daha göze batan bir şekilde zemin renginden kopacak renklerle ve rahat okunabilir bir yazı ile yazabilirsin.

Zemin manzarası olarak sağ üstteki doğa görünüsü iştah kabartacak bir manzara bana sorarsan bu yüzden afişin için büyük bir şekilde bu resmi kullanmalısın. Diğer resimleri yuvarlak hatlı ve silgi ile etrafı flulaştırılmış şekilde kullanıp ana resmin bir tarafına serpebilirsin.

Gezi süresi - konaklama - açık büfe kahvaltı - gezi ücreti - son katılım tarihi

bu bölümleri de altta işleyebilirsin. Arkadaşlarında söylediği gibi. kullanmış olduğun yazı karakteri ciddiyeti düşürmekte. Sonuç itibari ile insanların çocuklarını göndermek veya kendileri gelmek istemesi için güven oluşturan ciddi bir firma imajı vermen gerekiyor.

Umarım verdiğim bilgiler size fikir vermiştir.

İyi Çalışmalar

yaxsiburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı karakterini düzeltsen daha iyi olur bence.. arka plan rengi gözü yoruyor daha klasik renklerde çalışsan hoş durur diye düşünüyorum ama tabi herkesin kendi fikri farklı olur...:)

Goldenbrush

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.altinfirca.com
örnek çalışma.

90692922117464981055.jpg
[/URL][/IMG]

kimse doğuştan tasarım kabiliyetiyle doğmuyor demiyor... Ruh meselesi sonuç itibari ile. ama birşeyler yapmak istediği için bu görüntüyü yapmak istedim. belki arkadaşlar bunu hoş karşılamayabilir ancak bu tarz görüntüleri incelemeden tasarım yapılması zordur. ben doğduğum günden itibaren boyalarla yazılarla iç içe olduğum için buna biraz daha yatkınım diye düşünüyorum.

forumda gezerken gördüğüm photoshop çalışmaları kadar etkili olmasa da bir corel düzenlemesi örneği olsun. üzerinde çalışabilir kesinlikle.

iyi çalışmalar

Son düzenleme:

sanlıreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basit olmuş zemin olmamış resimler küçük olmuş resimlerin kenarına süslemelerle daha iyi desenler verebilirdin yazı karekterleri tamamiyle skandal yani

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
goldenbrush çok teşekkürler yazılarını yeni okuyorum bu ülkede sizin gibi ilgili insanlar varmı diye düşünüyordum çok ama çok teşekkürler
yeni bitmiş çalışmalarımı sergileyeceğim