verirdim ben de birkaç tane mevcut fakat radyasyon kanalı ile gönderemiyorum malesef farklı birşey paylaşmak istedim yine olmadı sanırım
rica ederim
üzgünüm bazı şeyleri düşünemiyorum zamanla o da olacak, umarım çok da geç olmaz![]()
:rofl::rofl: Dert ettiğin şeye bak, sen yine düşünemediğini düşünüpte üzgün olduğunu ifade edebiliyorsun, bazıları forever "odun"![]()
Senin düşüncen "olanda var olmayanda var" ise öyle düşünmene gerek yok, Ben ne başlıklar gördüm içinden neler çıktı neler![]()
evet öyle düşünüyordum hatta kağıttan yapılanları bir ara çok yaygındı çıkan 3 boyutlu filmlerden sonra tabiki etkili bir görüntü veremezlerdi ama yine de gözü yanıltabiliyorlardı
başlık konusunda da haklısınız![]()
Sayın seventh hakınızdaki karar açıklandı, bundan böyle konuya girip de gözlüğü olmayanlara gözlük ücreti tarafınızdan tahsil edilecektir, karara itiraz yolu kapalıdır artık 3(d)e 5 e bakmayacaksınız şeriatın kestiği para cezası acıtmaz. :rofl::rofl::rofl:
Bir gün benim de 3d gözlüğüm olacak ve bakabileceğimTeşekkürler seventh değişik bir paylaşım olmuş
![]()
bu gidişle 3d gözlük satışlarını tavana vurduracağım galiba rica ederim efendim ne demek![]()
Tamam tamaaaa şimdi anlaşıldı sen bütün piyasadaki 3d gözlükleri topladın bi tükkan açacaksın o yüzden önceden böyle paylaşımlar yapıyorsun ki 3d gözlükleri kara borsaya düşsün sende köşeyi dön vay uyanık vaaaaaaay. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Arkadaşlar ben çözdüm bu işi önce numaralı gözlük takıyorsunuz üstüne güneş gözlüğü takın en üste de at gözlüğü alın size en kralından 3d gözlük görüntüsü, seventh bütün planların suya düştü şimdi ne yapacaksın bakalım gözlükler elde kaldı. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Tamam tamaaaa şimdi anlaşıldı sen bütün piyasadaki 3d gözlükleri topladın bi tükkan açacaksın o yüzden önceden böyle paylaşımlar yapıyorsun ki 3d gözlükleri kara borsaya düşsün sende köşeyi dön vay uyanık vaaaaaaay. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Arkadaşlar ben çözdüm bu işi önce numaralı gözlük takıyorsunuz üstüne güneş gözlüğü takın en üste de at gözlüğü alın size en kralından 3d gözlük görüntüsü, seventh bütün planların suya düştü şimdi ne yapacaksın bakalım gözlükler elde kaldı. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Hoş bir görünüm