Neler yeni

Fotoğraflarım ve yazım hazır sadece düzenlemeye ihtiyacım var..

MertIzer11

🌱Yeni Üye🌱
Fotoğraflarım ve yazım hazır sadece düzenlemeye ihtiyacım var..Düzenleme nasıl yapılır bilmiyorum düzenleme yapıldıktan sonra 20 sayfalık dergi gibi birşey bastırıcam yardım ederseniz çok sevinirim.Uygun fiyat veya gönül işi olursa daha iyi olur bana ulaşmanız için : mertizer@hotmail.com tel : 0534 650 06 18 yardımlarınızı bekliyorum

Benzer konular

masreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
senin bakış açına göre basit her şey hazır 20 sayfalık bir dergi tasarlanacak. Gönül işi olur diyorsun... Peki sen tasarımdan ne kadar anlıyorsun ki; gönül işi olarak yapılabilecek kadar basit ve kısa bir işi bilmiyorsun

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
20 sayfa tasarım bir grafikerin ne kadar zamanını alır? ne kadar yorar? bunları öğren önce sonra gönüllü ara

Sayfasını sana 15 tl den yaparım, benim uygun fiyatım bu :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
20 sayfa tasarım bir grafikerin ne kadar zamanını alır? ne kadar yorar? bunları öğren önce sonra gönüllü ara

Bu kadar basit bir iş için sayfa başına 15 tl çok fazla bence.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu kadar basit bir iş için sayfa başına 15 tl çok fazla bence.

Basit olduğunu nerden çıkardın? ben öyle işler aldımki, 2 sayfalık broşür, çok basit deyip fiyatı ona göre veriyorsun, adam "şuraya bunu koyalım, yok olmadı şunu çıkaralım, biz komple değiştirelim bu sayfayı bunları yazalım, dur dur ! , broşür basılana kadar ürünlere zam geldi :rofl: , onlarıda ekleyelim"

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Matbaacılar sitesinde bir matbaanın duvarında "Baskı ücreti peşin alınır. Tasarımın saati 20.- TL " . ( yazık ordaki grafikerlere, boş durmasın mantığı sanırım.) Çok profesyonel birşey istemiyorsan dökümanları bence oraya götür onlar yapsın. Ama sanırım işi de onlara vermen gerekiyor.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Basit olduğunu nerden çıkardın? ben öyle işler aldımki, 2 sayfalık broşür, çok basit deyip fiyatı ona göre veriyorsun, adam "şuraya bunu koyalım, yok olmadı şunu çıkaralım, biz komple değiştirelim bu sayfayı bunları yazalım, dur dur ! , broşür basılana kadar ürünlere zam geldi :rofl: , onlarıda ekleyelim"

Bu duruma uygun güzel bir söz vardır.Ama içimde kalsın.
Kolay gelsin emekçi çalışan.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Şu anki şartlarımda; ben olsam o işi 500 TL'den aşağı yapmam. Sayfası 25 TL'ye geliyor.
Şartlar kötü ve paraya çok ihtiyacım varsa durum değişebilir.

Bence 15 TL çok düşük bir miktar ya da sizler çok hızlı iş çıkarabildiğiniz için az zaman harcıyor ve ucuza yapıyorsunuz.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu işler o kadar basite indirgeniyor ki insanlar ne olacak bilgisayarının başında oturup yapıverirsin yarım saatte mantığıyla yaklaşıyorlar.
Sanki grafikerlerin elinde sihirli değnek varmışta her yere konduruveriyorlar sanıyorlar heralde.
Böyle bir istekte bulunulacaksa önce fiyat araştırması yapıpta konu açılmalı.Herkes emeğinin karşılığını almak ister.
Belirtmek istediğimde buydu gönül işi teklifiyle geliniyorsa bu işin piyasası sayfa başına 50 liradır diyelim geçelim.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraflarım ve yazım hazır sadece düzenlemeye ihtiyacım var..Düzenleme nasıl yapılır bilmiyorum düzenleme yapıldıktan sonra 20 sayfalık dergi gibi birşey bastırıcam yardım ederseniz çok sevinirim.Uygun fiyat veya gönül işi olursa daha iyi olur bana ulaşmanız için : mertizer@hotmail.com tel : 0534 650 06 18 yardımlarınızı bekliyorum

Şu anki şartlarımda; ben olsam o işi 500 TL'den aşağı yapmam. Sayfası 25 TL'ye geliyor.
Şartlar kötü ve paraya çok ihtiyacım varsa durum değişebilir.

Bence 15 TL çok düşük bir miktar ya da sizler çok hızlı iş çıkarabildiğiniz için az zaman harcıyor ve ucuza yapıyorsunuz.

Konu yanlış yerde burdan alalım https://www.grafikerler.net/is-veren-ilanlari-f139.html

Ayrıca kural ihlali yapmayalım...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

> Forum genelinde yapılan tasarım ya da işler için genel fiyat yazılması yasaktır. Fiyat araştırması yapan kişilerle fiyat teklifi verecek kişi ya da kişiler özel mesaj yolu veya iletişim bilgilerinden iletişime geçmeleri gerekmektedir. Bu kurala uymayan kullanıcılara uygulanacak yaptırım Grafikerler.net forum yöneticilerinin insiyatifine kalmış bir durumdur.

Son düzenleme:

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Forum genelinde yapılan tasarım ya da işler için genel fiyat yazılması yasaktır. Fiyat araştırması yapan kişilerle fiyat teklifi verecek kişi ya da kişiler özel mesaj yolu veya iletişim bilgilerinden iletişime geçmeleri gerekmektedir. Bu kurala uymayan kullanıcılara uygulanacak yaptırım Grafikerler.net forum yöneticilerinin insiyatifine kalmış bir durumdur.

Ben de özel mesaj gönderilemiyor diye biliyorum.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de özel mesaj gönderilemiyor diye biliyorum.

Evet, özel mesaj özel üyelik gerektirir.

Normal şartlarda arkadaşın bu konuyu iş ilanları bölümüne açması gerekir.
Dolayısıyla kişiler birbirine, bu başlık altındaki iletişim bilgilerinden rahatlıkla ulaşabilir..