Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand 10 da font sorunu

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha once freehand de yapılmıs bır ısı freehand mx de acıyorum frehand 10 da dırek acılıyo , fakat freehand mx de bır font soruyo (hanzel extended) bu font yüklü olduğu haldes oruyo sorun nedır? nasıl cozebılırm? MX te acıtıgmda i,ç,ş harflerı cıkmıyo ne yapabılırım?Tşk şimdiden..

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Bildiğim kadarıyla font bilgisayarına yüklendikten sonra birde programa tanıtman gerekiyor

dinamods

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.okandogan.com
Daha once freehand de yapılmıs bır ısı freehand mx de acıyorum frehand 10 da dırek acılıyo , fakat freehand mx de bır font soruyo (hanzel extended) bu font yüklü olduğu haldes oruyo sorun nedır? nasıl cozebılırm? MX te acıtıgmda i,ç,ş harflerı cıkmıyo ne yapabılırım?Tşk şimdiden..

Öncelikle buna cevap veren programa tanıtman gerek cevabını yanlıs dıyorum. Freehand mx ürkçe karakter sorununu yok sadece bazı fontları görmüyor. Bunun için yapabılecegın hıcbısey yok. Onları mx degılde 10.0 da acıcaksın sorunun kalmayacak ama buna çözüm aramak için boşuna vakit kaybetme..

Saygılarımla:rofl::rofl::rofl::rofl:

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Programa font tanıtmak diye bir şey yok. Fontu sisteme yüklersiniz bütün grafik programları da sistemdeki fontları görür ve kullanır. Fakat her programın font kullanımı birbirinden oldukça farklıdır. Özellikle Freehand gibi geliştirilmesi bitmiş, son sürümü 5 yıl önce yayınlanmış bir programın font kullanımı yeni nesil grafik programlarına göre çok kısıtlıdır. Fontu FH de kullanmak zorundaysanız fontu yeniden derleyip hreehand'e uyumlu hale getirilmesi gerekiyor.

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

yapabilceğin bişey yok mxde acıp convertleyip o şekilde alıcaksın fh10 a baska sansın yok gibi arkadasım yada bnm bildiim baska bi yolu yok diyim.