Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand convert etmeden pdf yardım?

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar forumda araştırma yaptım ancak tatmin edici bir yanıt bulamadım. bir arkadaş pdffactory den bahsetmiş. Ancak ben Distilleri kullanarak yapmak istiyorum.

macte yaparken sorunla karşılaşmıyorum, ancak windows vista ile yaptığımda convertleyip fh10 da açıp pdf yapabiliyorum.

benim derdim mxte convert etmeden pdf yapmak sizin de tahmin ettiğniz gibi ppd ayarları yazıcı ayarları gerekli font embed herşeyi denedim. forumda araştırma yaptım, postscirpt error veriyor üstüne üstlük tek bir sayfa için bile denemeyaptım illa convert istiyor. ha bu arada times new roman yazı karakteri kullanmak zorundayım 4 dilli bir brüşor yapıyorum. müşterim freehandde yapmamı istiyor ısrarla derdimi anlatabildim sanırım? Ne olur çaresi yok (convert yap filan) demeyin. en ufacık bir umut bile yeter bana !

Benzer konular

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam ne yapmak istedigini anlamadim yaziyi telasla yazmissin hersey birbirine girmis öncelikle niye convert yapmak istemiyosun

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım yapmak istediğini 200 sayfalık bir katolog da ben kendim yaptım ve içinde 1000 i aşkın fotoğrafla...Distiller programını kullanarak yapamazsın bunu...Mac de yaptığın zaman problem olmaz ama Pc de açtığın zaman font problemı yaşıyacaksın...Mesaj yazdığın diğer konudaki program tek çözümün...Fotoğrafları embedlemeden yap...Distiller programı kendiliğinden convert yapar fontları...Neyinde sorun yaşıyorsun yaparken?söyle yardımcı olayım bu programla çıkartmak tek şansın...İyi çalışmalar...

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkdaşım convert yapmadan pdf çevirmek istiyorum. Freehande sorunum bu.

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
PDF factory de sorunu çözdüm sanırım ama demo sürüm heralde satın almak gerek onu da şu an yapamayacağım.

evet ben bu programı sisteme yükledim ama demo olduğundan dolayı kullanamıyorum... satın almam gerekiyor..

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hımm...Valla bu program dışında ben yapabiliceğim farklı bir porgram bulamadım...

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bu program mükemmel bir keşif.

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar forumda araştırma yaptım ancak tatmin edici bir yanıt bulamadım. bir arkadaş pdffactory den bahsetmiş. Ancak ben Distilleri kullanarak yapmak istiyorum.

macte yaparken sorunla karşılaşmıyorum, ancak windows vista ile yaptığımda convertleyip fh10 da açıp pdf yapabiliyorum.

benim derdim mxte convert etmeden pdf yapmak sizin de tahmin ettiğniz gibi ppd ayarları yazıcı ayarları gerekli font embed herşeyi denedim. forumda araştırma yaptım, postscirpt error veriyor üstüne üstlük tek bir sayfa için bile denemeyaptım illa convert istiyor. ha bu arada times new roman yazı karakteri kullanmak zorundayım 4 dilli bir brüşor yapıyorum. müşterim freehandde yapmamı istiyor ısrarla derdimi anlatabildim sanırım? Ne olur çaresi yok (convert yap filan) demeyin. en ufacık bir umut bile yeter bana !

Sorun Freehandde değil sorun Win-Vista işletim sisteminde. Freehandden düzgün PDF yapmanın yolu, seçilen düzgün bir PPD ile Adobe PDF yazıcısına yazdırmaktır. Adobe PDF sanal yazıcının ayarlarınıda iyi bilmek gerekiyor.
Bunun haricinde sanal yazıcı kuran pdffactory ve benzeri ufak yazılımların
oluşturdukları pdfler baskı için düzgün sonuç vermez ve genelde problem ve hatalarla karşılaşırsınız.
Sanal postscript yazıcı kurmak isteyenler bana PM atarak öğrenebilir.

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam sana pm mesaj attım. uygun bir zamanında ilginerisen sevinrim. grafik 34.

erhanseyis

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu konuda en iyi ve ücretsiz çok program var 30-40 program vardır.
ben cute pdf kullanıyorum ve çok iyi bir program ve dosya boyutunu düşük tutuyor.
kullanımıda ctrl+p yapıyor ve yazıcı seçer gibi cute pdf i seçip ok diyosun
sonra nereye kayıt etmek istediğini belirtiyor.

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bu konuda en iyi ve ücretsiz çok program var 30-40 program vardır.
ben cute pdf kullanıyorum ve çok iyi bir program ve dosya boyutunu düşük tutuyor.
kullanımıda ctrl+p yapıyor ve yazıcı seçer gibi cute pdf i seçip ok diyosun
sonra nereye kayıt etmek istediğini belirtiyor.

Peki bu program CONVERT YAPMADAN PDF yapabiliyormu ?

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben de 40 sayfalık bir dergi yapıyorum dergim bitti ama baskıdan once edıtore pdf olarak gondermem lazım ve export dediğimde uzun sure beklıo ve sonra bişey olmuo. convertleyemıyorum da çunku içinde bağlantılı metın kutularım var...baskıya gonderırken o bağlantılı metın kutularını napıcam onu da bılmıorm.. baskı ya collect for ourput yapıp freehand olarak gondermeyı düşünuorm içine fontlarımıda koyucam ozaman converte ıhtıyac kalmaz değilmi baskı da sorun çıkarmı? ama once pdf yapıp edıtore gondermek ıstıyorum.sizce neden pdf yapamıorm....