Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand convert to image

jul_molly

🌱Yeni Üye🌱
freehand programında çalıştıgım bir sayfanın hepsini seçip convert to image dedigimde hepsi kırık kırık gözüküyor.nedenini bilen varsa çok sevinirim.

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bi görsel yayınlasanız size daha iyi yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

Ama yazıları convert etmek için "convert to path" seçeneğidir.

Convert to image derseniz karşınıza dpi ayarları gelir onları değiştirmeniz gerekiyor 300 dpi olmalı, fakat neden convert to image yapıyorsunuz anlamadım.

jul_molly

🌱Yeni Üye🌱
yazıları convert to path yaptım ve birkaç tane de vektörüm var sadece çalışmamda,bu şekilde sorun çıkmaz degil mi?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yazıları convert to path yaptım ve birkaç tane de vektörüm var sadece çalışmamda,bu şekilde sorun çıkmaz degil mi?

Çımaz tabi conöert to path yazılar için tamamdır vektörler de sorun olmaz convert to image yaparsanız asıl sorun olur iş bittiğinde pdf ya da freehand eps kaydedin tamamdır.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hayır çıkmaz...

jul_molly

🌱Yeni Üye🌱
kaydetme aşamasında editable eps ya da freehand document var hangisini kaydetmem dosyanın gittigi yerde sorunsuz açılmasına yardımcı olur?bu arada çok teşekkür ederim cevaplarınız için..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kaydetme aşamasında editable eps ya da freehand document var hangisini kaydetmem dosyanın gittigi yerde sorunsuz açılmasına yardımcı olur?bu arada çok teşekkür ederim cevaplarınız için..

Siz nereye göndereksiniz işi matbaaya ya da başka yerde baskıya ise sorun hangi formatta istiyorlar file>export orada format seçeneği var eps, pdf, ai vs... onların istediği şekilde kaydedin ki sonra sorun çıkmasın.

jul_molly

🌱Yeni Üye🌱
anladım çok teşekkür ederim,hallettim sorunu,yardımınız için tekrar sagolun..iyi çalışmalar..