Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand de feather

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freehand de feather nasıl verebiliriz arkadaşlar resim yada çizdiğim vektörele

Benzer konular

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
photoshopda verebilirsin feather bildiğim kadarıyla yok ben freehandci değilim bu saatte yazdığın için cevap veriom yanlışım varsa kusura bakma

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
normalde istediğiniz gibi feather veremezsiniz... ama aşağıda resimde gösterdiğim gibi eritme uygulayabilirsiniz eğer şekliniz müsaitse... ama unutmayın ki photoshop kadar etkili olmayacaktır...

49132458tk9.jpg

nkaya_07

🌱Yeni Üye🌱
Freehadde feather verilmiyo.. photoshopta vermen lazım ama freehande getirdiğin zaman arka zemin beyaz olarak gelir. bunun içinde freehandde kullanacağın zemin rengini vermen gerekir photoshopta işin zeminine..

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
normalde istediğiniz gibi feather veremezsiniz... ama aşağıda resimde gösterdiğim gibi eritme uygulayabilirsiniz eğer şekliniz müsaitse... ama unutmayın ki photoshop kadar etkili olmayacaktır...

49132458tk9.jpg

anlatım için teşekkürler

♾️Grafik Gurusu♾️
rica ederim... ne kadar yararlı olur bilemem ama bundan başkasını da freehand'de yapabilme imkanınız maalesef yok...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆

49132458tk9.jpg

Bu şekilde yaparsanız arka plan beyaz olur transparan olmaz. Freehandde feather vermek için bir takım efektler var ancak kullanmanızı asla tavsiye etmem, çünkü baskıda son derece kötü çıkar. Vektörel olarak illustrator ve corel bu iş için çok iyi. Tavsiye ettiğiniz gibi photoshopta da çok iyi sonuçlar alabilirsiniz.

♾️Grafik Gurusu♾️
arka plan hangi renge eritirseniz o renge geçiş yapar... tabi bunun için alanın düz renk olması şarttır...

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

49132458tk9.jpg

Dayı ne alaka ya feather ile :)

Birde millet freehand'e feather verilmiyor demiş. EYVAH EYVAH. :D

Al Kardeşim

feathervw0.jpg

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dayı ne alaka ya feather ile :)

Birde millet freehand'e feather verilmiyor demiş. EYVAH EYVAH. :D

Al Kardeşim

feathervw0.jpg

Millet feather verilmez demiyor, baskıda son derece kötü çıkar diyor, bu şekilde arkadaşımızı freehand de feather yapması için yönlendirmen çok yanlış. İş hatalı basılacak ve patlayacak... Hayatında kaç defa freehand efektleriyle baskıya iş gönderdin merak ediyorum.

Son düzenleme:

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben al kardeşim bu feather buda renk ayrımı buda filmi buda baskı sonrası diye bir görsel koydum mu, yazdım mı ?

Freehand'e feather vermesini bilmeyen adam, yenidir ve değil işi baskıya yollamak export etmeyi bile bilmez okey ?

Soru ve cevap net olarak feather nasıl veriliyor bu şekilde bitti.

Senin bu foruma attığın postların 100 katı kadar iş gönderdim.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben al kardeşim bu feather buda renk ayrımı buda filmi buda baskı sonrası diye bir görsel koydum mu, yazdım mı ?

Freehand'e feather vermesini bilmeyen adam, yenidir ve değil işi baskıya yollamak export etmeyi bile bilmez okey ?

Soru ve cevap net olarak feather nasıl veriliyor bu şekilde bitti.

Senin bu foruma attığın postların 100 katı kadar iş gönderdim.

Yazmadın ama deneyimli(!) bir grafiker olarak "yeni" arkadaşlarımızı bu konuda uyarmalıyız.

Diyorsun ki yeni adam işi baskıya yollamayı bilmez. İşte bilmediği için anlatmaya çalışıyoruz.

Ayrıca duruma benim postlarımı (ne demekse) karıştırarak kişiselleştirme... Benim buraya yazma amacım eğer bildiğim bir şey varsa paylaşmak, yanlış bir şey varsa da düzeltmektir.

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tamamda güzel kardeşim eleman küçük bir soru sormuş ne baskısı ne çıkışı oldu olucak freehand kullanma miyadı doldu, sen İllustratore geç diyelim.

Baskılık bir durum olsa ben uyarımı yapardım zaten merak etme.

Kaşığı tutmayı göstermeden çorba içmeği öğretmek denir seninkine.

Neyse ikili diyaloğa dönmesin...

Kolay gelsin.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Freehandde efekt verilir ama baskıda çok kötü çıkar dediğimi hatırlıyorum en son. G_ART arkadaşım sizde yazdıklarımı lütfen daha dikkatli okuyun, kimseye freehandi bırak diye bir şey yazmadım. Ben ilk bu mesleğe corel ile başladım ve baskı bilgim olmadan yaptığım işleri yalnızca program öğrenmiş olarak baskıya verdim, neyse ki corel sorunsuz çalıştığı için bir hata olmadı. Freehandi neyse ki matbaada çalışırken öğrendim ve efektlerinin baskıda sorun çıkardığını gördüm. Konuyu açan arkadaşımız bir işi baskıya vermek üzere olabilir ve olası bir hatayı önlemek için bildiklerimi paylaştım. Bu konuyla ilgili son defa cevap veriyorum ama bildiğim bir doğruyu paylaştığım için inanın pişman oldum. Herkese başarılar...