Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand de font sorunu acil yardım

diderot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar ben bi mac kullanıcısıyım ve su an bi süreliğine pc ye müdahale etmem gerek.. freehand de aradığım fontları bulamıyorum daha da önemlisi yüklediğim fontları göremiyorum. bu konuda yardımcı olursanız...

Benzer konular

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam olarak nereye yükleyeceğiz ve nasıl. c deki window da font var orası ise yükledim ama gene görmüyor.
freehand dosyasındada window text yok

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
denetim masasında yazı tipleri klasörüne yükleyeceksiniz fontlarınızı...

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
c:\windows\font
klasörü içersine yükleyeceksiniz. Font yüklerken freehand programını kapatın.
Birde freehand her fontu desteklemiyor heralde ki ben yüklediğim bi fontu wordde görürken freehand de bulamamıştım.

istanblue_34

🌱Yeni Üye🌱
evet arkadaslar aynı sorun bendede var mesala 1000taneye yakın font yükledim photoshopta ve diger programlarda görüyorum ama freehande cok azı cıkıyo sanırım desteklemıyo....

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet arkadaslar aynı sorun bendede var mesala 1000taneye yakın font yükledim photoshopta ve diger programlarda görüyorum ama freehande cok azı cıkıyo sanırım desteklemıyo....

fontu yükledikten sonra windows/font dosyaniza gidip yüklediginiz font´u bulun üzerine cift tiklayip acin daha sonra freehand de görebiliyormusunuz birde öyle deneyin.ben cogu fontlarimi bu sekilde kullanabiliyorum

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sistem klasörüne binlerce font yüklenmesine gerek yok. Zaten programıda ağırlaştırır. Bi tane ücretsiz font menager programı edinin. Fontları sistem klasörüne yüklemeden de açıp kağayabilirsiniz..

gerexiz27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar windovsun icindeki font klasörüne yukluyorsunuz ama yine frehand görmüyorsa ki benim basima geldi :) o zaman frehand i kaldirip tekrar yuklersen görmeye basliyor ben böyle yaptim

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynı sorunu bende yaşadım ama bi çözüm yolu bulamadım ne yalan döylim söylediklerinizi bende bir deneyeceğim