Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ben bi mac kullanıcısıyım ve su an bi süreliğine pc ye müdahale etmem gerek.. freehand de aradığım fontları bulamıyorum daha da önemlisi yüklediğim fontları göremiyorum. bu konuda yardımcı olursanız...
c:\windows\font klasörü içersine yükleyeceksiniz. Font yüklerken freehand programını kapatın. Birde freehand her fontu desteklemiyor heralde ki ben yüklediğim bi fontu wordde görürken freehand de bulamamıştım.
evet arkadaslar aynı sorun bendede var mesala 1000taneye yakın font yükledim photoshopta ve diger programlarda görüyorum ama freehande cok azı cıkıyo sanırım desteklemıyo....
evet arkadaslar aynı sorun bendede var mesala 1000taneye yakın font yükledim photoshopta ve diger programlarda görüyorum ama freehande cok azı cıkıyo sanırım desteklemıyo....
fontu yükledikten sonra windows/font dosyaniza gidip yüklediginiz font´u bulun üzerine cift tiklayip acin daha sonra freehand de görebiliyormusunuz birde öyle deneyin.ben cogu fontlarimi bu sekilde kullanabiliyorum
Sistem klasörüne binlerce font yüklenmesine gerek yok. Zaten programıda ağırlaştırır. Bi tane ücretsiz font menager programı edinin. Fontları sistem klasörüne yüklemeden de açıp kağayabilirsiniz..
arkadaslar windovsun icindeki font klasörüne yukluyorsunuz ama yine frehand görmüyorsa ki benim basima geldi o zaman frehand i kaldirip tekrar yuklersen görmeye basliyor ben böyle yaptim