Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand de gradient efektinin kullanım cubuğu kayıp acil yardım lazım

diderot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freehand de gradient efektinin kullanım cubuğu kayıp acil yardım lazım

Benzer konular

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
biraz açarmısınız anlayamadım da...

my.php

Yine senin yüklediğin resim üzerinden gidersek. Object panelinde bulunan Rec. iki ayrı özellik var. Biri Stroke diğeri Fill. Fill seçeneğindeki Gradient yazısına tıkla. Yani gradient özelliklerine giriyor gibi düşün...

diderot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
my.php

Yine senin yüklediğin resim üzerinden gidersek. Object panelinde bulunan Rec. iki ayrı özellik var. Biri Stroke diğeri Fill. Fill seçeneğindeki Gradient yazısına tıkla. Yani gradient özelliklerine giriyor gibi düşün...

tamamda yanlıs anlasıldı sanırım.. o butonu acabiliyorum zaten.. sadece zemindeki efekte müdühüle edemiyorum.. gradienti açtığımda efekti veriyor fakat efekti verdiği alanın ortasında yön cubuğu gibi bisey çıkması lazım.. efekt yönün rahat belirleyebilmek için yanı.. o cubuk yok kaybolmuşşş

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
tamamda yanlıs anlasıldı sanırım.. o butonu acabiliyorum zaten.. sadece zemindeki efekte müdühüle edemiyorum.. gradienti açtığımda efekti veriyor fakat efekti verdiği alanın ortasında yön cubuğu gibi bisey çıkması lazım.. efekt yönün rahat belirleyebilmek için yanı.. o cubuk yok kaybolmuşşş

picture4ptu.jpg

Obje seçiliyken yeşil olarak belirlediğim yeri seçili hale getirmeniz gerek...

diderot

🏅Acemi Tasarımcı🏅

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
şöyle anlatayım o zaman.. zaten dediğiniz sekilde yapılması gerek ama benim alanımla sizin alanınzdaki fark ortadaki yön cubuğu bakın resme..

https://img19.imageshack.us/img19/6651/resim1l.png bu sizinki

https://img19.imageshack.us/img19/3299/resim2f.png bu da benimki aradaki farkı bulun bakalım:)

Yön çubukları sizin alanda gözükmüyor. Sizin de zaten istediğiniz bu yön çubuklarının çıkması. Benim size anlatmak istediğim eğer benim yaptığım gibi yaparsanız, istediğiniz yön çubukları zaten çıkacak. Ama alan seçili ve degrade verilmişken yeşil alan içindeki seçimi yaparsanız, yön çubukları zaten çıkacaktır. Eğer çıkmaz ise o zaman alternatif yöntemlere baş vuracağız. Yani esas olarak sizin probleminizi anladım ve gösterdiğim yöntem bu doğrultuda zaten...

picture2d.jpg

Bu arada bir husus daha dikkatimi çekti. Onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bu seçim esnasında tools panelinden ok seçili olmalı...

diderot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayne şeyleri yapıyoruz.. olmuyor iste.. alternatifleri alayım lütfen:)

diderot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürederim.. günlerdir bununla uğraşıyordum..

daks

🌱Yeni Üye🌱
dostum sen gradient verince Linear seçeneğinin yanındaki Normal seçeneğinin olduğu butonda "Autosize" seçeneğini seçmişsindir ondan çıkmıyordur. O seçeneğin Normal olarak değiştir o zaman çıkar.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum sen gradient verince Linear seçeneğinin yanındaki Normal seçeneğinin olduğu butonda "Autosize" seçeneğini seçmişsindir ondan çıkmıyordur. O seçeneğin Normal olarak değiştir o zaman çıkar.

ohhh.. birisi bilmeyecek diye ödüm kopmuştu. Bir daha siteye girmeyecektim bu yuzden