Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
freehand de gradient efektinin kullanım cubuğu kayıp acil yardım lazım
Yine senin yüklediğin resim üzerinden gidersek. Object panelinde bulunan Rec. iki ayrı özellik var. Biri Stroke diğeri Fill. Fill seçeneğindeki Gradient yazısına tıkla. Yani gradient özelliklerine giriyor gibi düşün...
Yine senin yüklediğin resim üzerinden gidersek. Object panelinde bulunan Rec. iki ayrı özellik var. Biri Stroke diğeri Fill. Fill seçeneğindeki Gradient yazısına tıkla. Yani gradient özelliklerine giriyor gibi düşün...
tamamda yanlıs anlasıldı sanırım.. o butonu acabiliyorum zaten.. sadece zemindeki efekte müdühüle edemiyorum.. gradienti açtığımda efekti veriyor fakat efekti verdiği alanın ortasında yön cubuğu gibi bisey çıkması lazım.. efekt yönün rahat belirleyebilmek için yanı.. o cubuk yok kaybolmuşşş
tamamda yanlıs anlasıldı sanırım.. o butonu acabiliyorum zaten.. sadece zemindeki efekte müdühüle edemiyorum.. gradienti açtığımda efekti veriyor fakat efekti verdiği alanın ortasında yön cubuğu gibi bisey çıkması lazım.. efekt yönün rahat belirleyebilmek için yanı.. o cubuk yok kaybolmuşşş
Yön çubukları sizin alanda gözükmüyor. Sizin de zaten istediğiniz bu yön çubuklarının çıkması. Benim size anlatmak istediğim eğer benim yaptığım gibi yaparsanız, istediğiniz yön çubukları zaten çıkacak. Ama alan seçili ve degrade verilmişken yeşil alan içindeki seçimi yaparsanız, yön çubukları zaten çıkacaktır. Eğer çıkmaz ise o zaman alternatif yöntemlere baş vuracağız. Yani esas olarak sizin probleminizi anladım ve gösterdiğim yöntem bu doğrultuda zaten...
Bu arada bir husus daha dikkatimi çekti. Onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bu seçim esnasında tools panelinden ok seçili olmalı...
dostum sen gradient verince Linear seçeneğinin yanındaki Normal seçeneğinin olduğu butonda "Autosize" seçeneğini seçmişsindir ondan çıkmıyordur. O seçeneğin Normal olarak değiştir o zaman çıkar.
dostum sen gradient verince Linear seçeneğinin yanındaki Normal seçeneğinin olduğu butonda "Autosize" seçeneğini seçmişsindir ondan çıkmıyordur. O seçeneğin Normal olarak değiştir o zaman çıkar.