Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand de tireleme

narin0607

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım.
Freehandi kendi imkanlarımla kitaplardan öğrendim.
Yalnız bir şeyde takılı kaldım. Bu tireleme olayı
Tireleme yapmayınca yazı akışı çok çirkin oluyor.
heceler arasından ayırmak uzun zaman alıyor. Kısa bir yolu yöntemi var mı teşekkürler

Benzer konular

elizah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freehand de tireleme yok, eğer dizgi yapıyorsan kesinlikle quark kullan. Quark ta tireleme yaması war.

macker_54

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freehand de tireleme yok, eğer dizgi yapıyorsan kesinlikle quark kullan. Quark ta tireleme yaması war.

olmaz mı yaw olmaz mı yaw. bulana kadar neler çektik gazete olarak ah bi bilseniz :crying: text araç kutusunu açın 2. seçenekte yani abc yazan küçük butonun altındaki butona tıklayın şek lipi sayısına benziyo. obölüme gelin. yazınız seçili iken Hyphenate seçeneğini işaretleyin. bu kadar basit.

asitetik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
allah ne muradın varsa versin "macker_54".. iki saattir arıyorum. İşimize yaramadan öğrenmiyoruz sonrada didinip duruyoruz böyle..3 yılı aşkındır freehand kullanıyorum ilk defa lazım oldu :D

teşekekürler macker_54 teşekürler Grafikerler.net :D

gerexiz27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende bunu ariyordum gercekten iyi oldu kurcalarken dde farkli bisey buldum ek olarak ileteyim Hyphenate seceneginin yaninda edit var ordaki 3 rakamini 1 e indirdiginde daha düzgün sonuc alirsin tşk arkadaşim gazete dizerken işime yarayacak bende bir katkim olsun istedim

gerexiz27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne kadar olursa olsun yapmiyor gene bozuyor kardes tireleme yok bu merette

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Eğer bazı harflerde sorun yaşıyorsanız sadece o harfleri seçip aralarında ayarlama yapabilirsiniz.

gerexiz27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
frehand asla ve asla quark kadar düzgün tireleme yapmıyor koskoca 1 hafta ugrastim ama bulamadim sans nediyelim yamasi falan varmidir acaba???

macker_54

🏅Acemi Tasarımcı🏅
quark da dizgi konusunda freehandden daha iyi tasarım yapılıyor; fakat pratik bir program değil kanımca. Frehandde çok hızlı dizgi yapılabiliyor. quark yerine ise coreli tavsiye edebilirim. çok güzel efektleri var. Ayrıca kullanış bakımından quarktan daha iyi bence... En son gazete olarak corel drawa geçtik. Dizgi konusunda da iyi ve güzel... Herkese kolay gelsin...

recostunt

🌱Yeni Üye🌱
ben lise öğrencisiyim ve öğretmenim bize corel öğretiyor
bana kalırsa en iyi dizgi proğramı free hand...
daha profesyonelce:D tabi free hand'e benziyen İllüstratör'de güzel bir proğram

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
FreeHand ENGLISH ve BRITISH dillerine göre tireleme yaptığı için TÜRKÇE'de başarısız oluyor. Tireleme dilleri arasına TÜRKÇE'yi ekleyen bir yama varsa sorun çözülür ama artık Macromedia Adobe'ye geçtikten sonra FreeHand'e teknik destek bulunamıyor. Yine de Türkçe tireleme yamasını bulup paylaşan olursa çok memnun oluruz.

ugur_abı_1555

🌱Yeni Üye🌱
ya arkdaşalr Freehand bi resmi karenin içine sıgdırmak için napıyorduk

bilen varsa bana mesaj atınsın ya da herkez biliyordurda bnen unutum yaaa

Moderatör tarafında düzenlendi:

helldorado

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.caddebostan.net
resimi freehande cagirdikdan sonra ctrl X diyerek resimi kesip kare yada elipsimizi seçip Ctrl+V ile gömüyoruz.

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dizgi programlar› , quark, word, indesign

çizim program›, freehand, illusturator, corel

bu programlar›m kullan›m alanlar› budur arkadafllar tutup freehand'te dizgi yap›p quarkta çizim yapamazs›n›z... bütün programlar› alan›nda kullan›n bence, Siz photoshopta ne yap›yorsunuz merak ediyorum photoshopta dizgi yapan arkadafllar var m›d›r acaba :D