Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand den indesign'a yazı aktarma ?

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar. Bir freehand dosyasından indesign a convertli yazı aktarıcam. Ama aktardığım yazılar resim gibi gözüküyor ve bozuk çıkıyor.
Nese resmi dipslay performance den düzeltiyorum ama save leyip kapatıp açınca. Tekrar eski yani bozuk halne geri dönüyor. Bu sorunu resimlerdede yaşamıştım ama embed edince düzeldi. Bu freehandden aktardığım veriye embed yapamıyorum. işi baskıya gönderecem ama bu sorunu halledemedm.
Yazılar çok olduğu için tekrar yazmasıda zor.

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Hangi programda olursa olsun, yazılar bir kez convert edildiyse yazı olarak göremezsiniz..
Display performans ekran görüntüsünü gösterir.. En iyi sonucu pdf yaparak pdf üzerinden görebilirsiniz..
Ayrıca convertlenen yazıların üzerinde düzeltme yapamazsınız

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet zaten ne denediysem olmadı, peki dipsley performance yaptıktan sonra save lememe rağmen kapatıp açınca programı tekrar eski haline geliyor. High yapıyorum, use view setting e geri dönüyor. tabi programı tekrar açınca.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Evet zaten ne denediysem olmadı, peki dipsley performance yaptıktan sonra save lememe rağmen kapatıp açınca programı tekrar eski haline geliyor. High yapıyorum, use view setting e geri dönüyor. tabi programı tekrar açınca.

Ekran görüntüsünden bahsediyorsunuz..
Standart ayar olarak Type olduğundan yeniden açtığınızda Type olarak açılıyor..
Siz işin netliğini PDF yaptığınızda kontrol etmelisiniz.
Indesign kötü gösterebilir vektörleri ama PDF'de düzgündür..

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dediğiniz gibi pdf te sorun yapmıyor ama benden indesing olarak istendiğinde, oradan indesing den baskıya gönderince sorun olurmu. Yardımlarınız için teşekkürler.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Dediğiniz gibi pdf te sorun yapmıyor ama benden indesing olarak istendiğinde, oradan indesing den baskıya gönderince sorun olurmu. Yardımlarınız için teşekkürler.

Yok hayır sorun olmayacaktır..
Çünkü;
Indesign, kullanıcısının daha seri çalışması için 3 mod koymuştur.
Display Performance menüsünde

Fast Display: Resimler görünmez sadece yazılar görünür..
Typcal Display: Resimler kırık görünür Indesign'de yazılar resimler düzgün görünür.
High Quality: Yüksek kalitededir.. Baskıya yakın, baskıda görüneceği kadar net olmasada güzel görünür..

Print yaparken, Advanced sekmesinde High Quality'i seçerseniz bir sorun olmayacaktır..
İyi çalışmalar..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
indesign'ın dışardan aldığı vektörlerin belirli bir nokta sayısını aşması durumunda otomatik olarak "Eps" formatına dönüştürür. "Eps" formatı netliği en güvenilir formatlardan biri olmakla birlikte bu sektördeki en eski formatlardan da biridir. Kendisi hemen hemen tüm programlarda ekran olarak kötü görünür... bu normaldir... Safari'nin dediği gibi işi uygun pdf formata aldıktan sonra, tecrübeniz yoksa prefligth kullanarak baskı ön izlemesi yapabilirsiniz...

kolaygelsin

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yardımlarınız için teşekkürler.