Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand import hatası

serkan187

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkankarakoyun.com
freehand'e jpeg import etmek istediğimde "could not import because a disk error occurred" diye bir hata alıyorum. araştırdım konuyu, dosyada türkçe karakter varsa böyle bir sorun olcağını buldum fakat jpeg dosyamda türkçe karakter yok. photoshopt'ta dosyayı açıp save as diyerek masaüstüne jpeg olarak kaydettiğimde hiç bir sorunla karşılaşmayıp fh'e import edebiliyorum.
arkadaşlar sorunun neden olduğunu sölerseniz çok sevinirim. macbook 10.5.8 ve fx MX kullanıyorum. (2 gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu)

Benzer konular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
nadiren bana da aynısı oluyor bilen varsa bende öğrenmiş olurum.

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
jpeg bir klasörün içindemi masaüstüne koy masaüstünden import et bir dene bakalım

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
jpg dosyanda türkçe karakter olsada farketmezki çünkü o resimdir. Ve sana hata olarakta
"Çünkü bir disk hatası oluştu alamıyoruz" diyo. Bunun başka bi sebebi de o dökümanın jpg olmaması yada jpg dökümanının çok büyük olması. Yada freehand / preferences / import ayarlarına bak.

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende bu hatayı aldığımda direk klasor ismimi değistirirdim. tükçe karakterler kullandığım zaman mac de freehand bu hatayı verebiliyor. deneyip sonucu bizimle paylaşabilirsin...

freemacman

🌱Yeni Üye🌱
Freehand normal de böyle bir hata vermez, import etmek istediğiniz dosyayı Hardiskten alırken hata veriyor ama masaüstünden alırken sorun yaratmıyorsa, ve disk ile alakalı bir hata veriyorsa birde şunu denemenizi tavsiye ederim. İmport edilecek dosyaya tıklayıp bilgisine (info) girin Açılan pencerenin en alt sekmesinde "Sharing&Permissions : seçeneğini görürsünüz. Burda olmalı, eğer degilse o seçenege getirin ve kapatın ve yeniden deneyin.Genelde bir başka Platformdan yada sizin kullandıgınız bilgisayarda oluştulmayan dosyalarda karşılaşacagınız bir durum gibi gördüm. Şayet birden fazla Fototgraf varsa hepsini bir klasör yaratıp içine atın, bu kezde klasör bilgisine girin ve User kullanıcı adınızın karşılığında "Read & Writer" olacak şekilde ayarlayıp, hepsine uygulamasını saglayın. Kolay gelsin.