Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand öğrenirken yaptığım ilk logo - esra

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar merhabalar...
Bundan iki yıl evvel; fh11 öğrenmeye başladığım ilk hafta yaptığım ilk logo...
Yıllarca kullandığım imzamı yapmıştım.
(Lütfen yorumlarınızı yaparken; bunu göz ardı etmeyiniz :) Kalbimi kırmayınız :D )
Eski günlerin adına paylaşmak istedim...
Saygılar

Emekleri için teşekkürü bir borç bilirim

esra.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel görünüyor emeğine sağlık ve başarılarının devamını dilerim.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
607 mesajınız var. Kurallarımızı bu zamana kadar öğrendiğinizi düşünürsek (!) başlığın hatalı olduğu sanırım gözünüzden kaçtı.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize Sağlık.

Teşekkür ederim :wink:

Güzel görünüyor emeğine sağlık ve başarılarının devamını dilerim.

Teşekkür ederim :wink:

Başlık düzeltilmiştir, lütfen konulara kurallara uygun başlıklar vermeye özen gösterin...

Akşam konuyu açarken bende bu tarz bir başlık attığımı hatırlıyorum.Yani en azından böyle yazmayı düşünmüştüm. :angel:
Neden yanlış oldu anlamadım gerçekten?
Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim. :wink:
600 küsür mesajda insan elbet öğreniyor ve benimsiyor kuralları ancak arada gözden kaçan noktalar olabiliyor, hepimiz insanız...
Ben özellikle özen gösteriyorum, yinede kusura bakmayın...
Uyarınız için çok teşekkür ederim Önder Bey
Saygılar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabiki de hepimiz insanız bende bu mesaj sayıma rağmen hatalı bir konu açabiliyorum bu gayet normaldir.
Ben mesaj sayınızı öğreniminizi bağladım lütfen yanlış anlaşılmalara götürmeyelim!. :angel:
Saygılar

grafikermac

🌱Yeni Üye🌱
oldukça kapsamlı bir logo içinde herşey mevcut (E harfi @ - karakök işareti bile var:))

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizi yanlış anlamak na-mümkün İrem Hanım...
Siz gayet; düz,açık ve netsiniz.
Ama ben hala başlığım neden yanlıştı anlamadım; tam olarak ne yazdığımı da hatırlamıyorum fakat bu tarz bir şey yazdığıma eminim.
Saygılar

oldukça kapsamlı bir logo içinde herşey mevcut (E harfi @ - karakök işareti bile var:))

Aşkolsun ya :)
Öyle deme ama? :D
Ya ben zaten o imzayı normalde de öyle kullanıyordum.Freehand' i öğrenmeye başladığım ilk bir kaç günde; text falan kullanmadan fare ile tek tek uğraşarak yapmıştım.Heleki @ ve S ' yi istediğim gibi oturtmak için saatler harcamıştım :)
Acemilik işte :D :D

(buarada flood olmaz umarım; önceki mesajımı düzeltmeye çalıştım ama hata verdi, bende mecbur alıntı yaptım
Bilginize...)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı olmuş bence çok seviyorum yakışıyor sana bu çalışma ;)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı olmuş bence çok seviyorum yakışıyor sana bu çalışma ;)

Çok teşekkür ediyorum :)
bende çok seviyorum zaten küçüklüğümden beri kullandığım imzamdı bu; aynısını yaptım :D
(Eklediğim resimlerin üstünde de görebilirsiniz)
Saygılar

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
r harfinin kareköke benzemesi dışında bir sorun yok.ellerine sağlık

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
r harfinin kareköke benzemesi dışında bir sorun yok.ellerine sağlık

:D Ama o zaten karakök ya :p
Ben onu özellikle öyle yaptım zaten en çok @ ve karakök için uğraşmıştım :D
Saygılar

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
öncelikle eliNe sağLık hoş biRşey olmuş, genelikle yaptığım sitelerde yapıLan şirkete gore bir logo ve tema yapıLır . bu senin imzan olduğuna gorE seçtiğin karakterlr seni binevi anlatmaLı die düşünüyorum. karekök icinde bir @ işareti . burda ne anLatmaya caLstın veya yaparken ne dşündün merak ediorum. :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle eliNe sağLık hoş biRşey olmuş, genelikle yaptığım sitelerde yapıLan şirkete gore bir logo ve tema yapıLır . bu senin imzan olduğuna gorE seçtiğin karakterlr seni binevi anlatmaLı die düşünüyorum. karekök icinde bir @ işareti . burda ne anLatmaya caLstın veya yaparken ne dşündün merak ediorum. :)

Öncelikle beğenin ve yorumun için teşekkür ediyorum.
Bir çok anlamı var tabi; bir tane değilki
1- Gözüme hoş görünüyor :)
2-Hepsinin aynı anda bitmesi ve birbirinin içinde aynı mesafede olması düzenliliği ve simetriyi temsil ediyor.
3-E nin uzun kısmı; boyumun ve saçımın uzun ama aklımın daha da up uuuuzun olduğunu anlatıyor :D
4-S deki yumuşaklık ve kıvraklık; her duruma ayak uydurabilen ve çok duygusal bir yapım olduğu anlamına geliyor.
5-Karakök sürekli içinden bir şeyler çıktığı için; çok farklı yeteneklere ve duruma göre ortaya birden çıkarı vereceğim farklı karakterlerim olduğu anlamına geliyor.Ama oda son derece net.Yani aslında dengesiz davranışlar değil tam olarak demek istediğim; ortama ve hayatımdaki belli durumlara göre; tarz,tavır, eda değişikliği...
6-Son olarak @ ' e gelincede; A alfabemizin ilk harfi; benim ismimin son harfi; yani vurgu açısından önemli ve bu telaffuz edilirken uzun ve yuvarlak bir "a" şeklinde söylenmeli.Kısa bir şekilde kesildiği zaman kızıyorum.Bunu anlatmak için @ koydum; hemde göze hoş görünüyor :)
Bilmem anlatabildin mi? :D

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Öncelikle beğenin ve yorumun için teşekkür ediyorum.
Bir çok anlamı var tabi; bir tane değilki
1- Gözüme hoş görünüyor :)
2-Hepsinin aynı anda bitmesi ve birbirinin içinde aynı mesafede olması düzenliliği ve simetriyi temsil ediyor.
3-E nin uzun kısmı; boyumun ve saçımın uzun ama aklımın daha da up uuuuzun olduğunu anlatıyor :D
4-S deki yumuşaklık ve kıvraklık; her duruma ayak uydurabilen ve çok duygusal bir yapım olduğu anlamına geliyor.
5-Karakök sürekli içinden bir şeyler çıktığı için; çok farklı yeteneklere ve duruma göre ortaya birden çıkarı vereceğim farklı karakterlerim olduğu anlamına geliyor.Ama oda son derece net.Yani aslında dengesiz davranışlar değil tam olarak demek istediğim; ortama ve hayatımdaki belli durumlara göre; tarz,tavır, eda değişikliği...
6-Son olarak @ ' e gelincede; A alfabemizin ilk harfi; benim ismimin son harfi; yani vurgu açısından önemli ve bu telaffuz edilirken uzun ve yuvarlak bir "a" şeklinde söylenmeli.Kısa bir şekilde kesildiği zaman kızıyorum.Bunu anlatmak için @ koydum; hemde göze hoş görünüyor :)
Bilmem anlatabildin mi? :D

suPersin ya :D 3. madde'n herşeyi anlatıo zaten :)