Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar laptoptayım ve freehand status çubuğum görünmüyor, acil geri getirmem gerek staj için hocam dosyalar verdi ve acil yapmam gerekiyor. Nasıl geri getirebileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap için sağolun size de iyi çalışmalar ama orası boş görünüyor halledemedim. Aynı kurulum dosyasından masaüstüne yüklediğimde böyle bir sorun olmamıştı, laptopta oldu. Programı silip kaldırıp yeniden yükledim ama gene görünmüyor.
O yöntemi ben de biliyordum ama çubuk çıkmıyo boş çıkıyo, simgeler yok, eksik kurum sandm programı silip kaldırdık hocamla, başka setup yükledik gene görünmüyor neden kaynaklı olabilir acaba?
C:\Documents and Settings\KullaniciAdiniz\Application Data\Macromedia\FreeHand MX\11\English\Settings\
klasörün içindekileri silin
Freehand nazlıdır, zaman zaman kişisel ayarlardan dolayı sıkıntı çıkartır. Yukarıda belirttiğim klasörün içindekileri silerseniz, Türklerin klasik bi kapat aç düzelir yöntemiyle, tekrar açtığınızda düzeldiğini göreceksiniz.