Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

FreeHand vektör hakkında yardım

orhan43

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar FreeHand mx var bilgisayarımda bir kaç vektör indirdim uzantısı .eps bi ara bi arkadaş yaparken görmüştüm nasıl yapıldığını unuttum bu bi kısayol tuşu ile vektörleri birbirinden ayırıyordu yani parça parça haline geliyordu seçili bi şekilde bu kısayol neydi acaba aradım bulamadım ??

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
grubu bozmaktan mı bahsediyorsunuz... ctrl + U...

orhan43

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler.

Evet grup bozmak sağ tuşda da varmış un grup. Nitekim işe yaramıyor ? edit den kısayollar için FreeHand 9 u seçtim olmadı e bu arada .eps vöktörmü oluyor

♾️Grafik Gurusu♾️
vektör olarak indirdiyseniz ve uzantı eps ise evet... ama eps sadece vektör için geçerli değildir... normalde resimlerinde uzantısı eps olabilir... ama siz belli ki vektör konusundan indirmişsiniz... o yüzden sonu eps olsa bile freehande çizim halinde gelecektir... ama bazen freehande direk alamayabilirsiniz... zarf olarak gösterir... o zamanda illustrator da açıp save as deyip illustrator 8 olarak kaydedip freehande öyle alırsanız sorunsuz olarak kullanabilirsiniz...

orhan43

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler

illustrator bilgisayarımda yok. Az once baska dosyalar indirdim .eps .ai gibi açtım oldu ayırdım gurubladan felan sonra nolduysa olmadı az önce yaptıklarımı şimdi açıyorum FreeHand de boş bi sayfa ile karşılaşıyorum neden bozuldu acaba

♾️Grafik Gurusu♾️
sayfanın dışına bir bakın bazen oralarda gösterdiği oluyor... ctrl + K yaparak bakarsanız daha iyi olur...