Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nuray arkadaşım yaptıkların cok güzel olmuş pullara bakarken bişy dikkatimi cekti pulların kenarları kırık kırık olmuş ben gazete diziyorum ve resimlere bende böle şekil vermeye calışıom ama senn kırıklar daha radiuslu(acılı) olmuş bunu nasıl yaptın gösterirsen sevinirim gazetede kullancamda ben kırıkları roughen 100 yaparak kırıom ama radiuslu olmuo nasıl yaparım yardım edersen sevinirim saol:rofl:
nuray arkadaşım yaptıkların cok güzel olmuş pullara bakarken bişy dikkatimi cekti pulların kenarları kırık kırık olmuş ben gazete diziyorum ve resimlere bende böle şekil vermeye calışıom ama senn kırıklar daha radiuslu(acılı) olmuş bunu nasıl yaptın gösterirsen sevinirim gazetede kullancamda ben kırıkları roughen 100 yaparak kırıom ama radiuslu olmuo nasıl yaparım yardım edersen sevinirim saol:rofl:
Değerli arkadaşım bir kare veya dikdörtgen çizdikden sonra bütün kenarlara aralıkları sen belirliyceksin artık, yuvarlak objeler döşe ve bütün yuvarlakları seçip edit+join komutun verip composite path a çeviririzi objelerimizi yani tek bir obje olmuş oluR,sonra iki objemizide seçip (punch)komutu verdiğimiz zaman.karşına bu çıkacakdır..kolay geslin umarım doğru anlatmış ve anlamışsındır başarılar...