Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance + Baskı

caner karaman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Sayın İş veren, Ben caner

4 yılldır bu işi yapıyorum

Cen ajans - Gio Reklam Ajansı gıbı Istanbulun ve Türkiye'nin en ıyı iş yerlerınde Çalıştım ve eğitim aldım..

Şuan çalışmaktayım ve evde kendi çabamla hafta sonları veya akşamları freelance işler yapabilecek ve photoshop - freehand - gıbı programlar üzerinden gidebileceğim... corel illustratorde bilmekteyım ama cok ıyı olmadıgımdan tam bır güvenim yok ondan dolayı tercihen freehand ve photoshoptur ...

dediğim gibi emek sarfedecek güzelce çalışabileceğim bir iş veren istiyorum sıkıntısız olacağına emin olabilirsiniz...

İSTANBULdayım.. yaşım 19 - 4 yıldır çalışmaktayım ailem de 4 grafiker var :) ırsidir... Mac-'Os ve Pc deneyimim var...

ulaşmak isteyenler bana : canerizma@gmail.com adresınden ulaşabilir... özeldende yazabılır..

ayrıca baskı işlerindede yardımcı olurum matbaa bazlı değil ama Dijital olarak
Poster - Forex 3 mm 5 mm - Laminasyon - Dış Mekan - İç mekan - Folyo kesim - Yastık bardak kupa ve kumaş baskı gıbı işlerdede çok ıyı derecede yardımcı olurum Istanbul dışı olması onemli değil...Kargo gerekırse elle teslim ettırebılırım...

Umarım içimi huzurla doldurucak bır iş verenle karşılaşırım... iyi çalışmalar:wink:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

caner karaman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
portcopycopy.jpg

caner karaman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cv ve konu Güncelldir.. msj atanlara tsk ederım maıl adresıme genellıkle bakıyorum... her pratık konuda yardım ederım