Neler yeni

freelance dekupe

ctrl+f4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fiyat teklifi alınacaktır..

katalog çalışması için fotoğrafçı tarafından çekilmiş 1000 adet resimin dekupe işi..
resimler cumartesi günü çekilmeye başlanacak, ve parça parça size ulaştırılacak toplam süre ortalama bir hafta..(hırdavat ürünleri)

süre ve adet konusunda sözleşme yapılacaktır.

tercihen izmir içi çalışan arkadaşlar.

irtibat için dozz035@gmail.com mail atınız.

(şirket maili yoğun olduğu için kişisel mail adresimi verdim.)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iletişim bilgilerimi yolladım iyi çalışmalar

krrr

🌱Yeni Üye🌱
Kolay bir işe benziyor, fiyatta anlaşırsak neden olmasın? Maili de attım ayrıca..

nurs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İletişim için mail attım. Düşünürseniz görüşebiliriz. İyi çalışmalar.

ctrl+f4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilana yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim. bir iki arkadaşımızla anlaştık / yetkili arkadaşlar ilanı silebilirler..

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kolay bir işe benziyor, fiyatta anlaşırsak neden olmasın? Maili de attım ayrıca..

kolay bir iş mi? arkadaşım kaç kez hırdavat dekupesi yaptın. en azından 20 çeşit vidanın dekupesini doğru düzgün düşündün mü?

Kolay iş miş...