Alleyezonme
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freelance Dergi, Gazete, Katalog vb işler yapıyorum
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Herkese merhaba,
Dergi, Katalog ve Gazete gibi çoklu sayfalı işlerinizi, en optimum süre ve fiyatta yapabilirim.
İster sıfırdan bir tasarım ve konsept oluşturarak, ister hazır bir tasarımın üzerinden revizeler yaparak, işin tasarım aşamasından baskı aşamasına kadar olan süreci yönlendirebilirim.
Hatta baskı aşamasında da size alternatif seçenekler sunabilirim.
İstanbul'da ikamet ediyorum fakat Dünya'nın neresinde olursanız olun, en uygun fiyat ve en önemlisi en kısa zaman içerisinde bu konudaki isteklerinizi cevaplandırabilirim.
Özellikle Dergi, Gazete ve Katalog diyorum, çünkü Grafik sektöründe uzman olduğum konular bunlar.
İstendiği takdirde referans ve iş örnekleri sunabilirim.
E-posta: caglarkutlay@gmail.com
Telefon: 0555 479 23 31
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Herkese merhaba,
Dergi, Katalog ve Gazete gibi çoklu sayfalı işlerinizi, en optimum süre ve fiyatta yapabilirim.
İster sıfırdan bir tasarım ve konsept oluşturarak, ister hazır bir tasarımın üzerinden revizeler yaparak, işin tasarım aşamasından baskı aşamasına kadar olan süreci yönlendirebilirim.
Hatta baskı aşamasında da size alternatif seçenekler sunabilirim.
İstanbul'da ikamet ediyorum fakat Dünya'nın neresinde olursanız olun, en uygun fiyat ve en önemlisi en kısa zaman içerisinde bu konudaki isteklerinizi cevaplandırabilirim.
Özellikle Dergi, Gazete ve Katalog diyorum, çünkü Grafik sektöründe uzman olduğum konular bunlar.
İstendiği takdirde referans ve iş örnekleri sunabilirim.
E-posta: caglarkutlay@gmail.com
Telefon: 0555 479 23 31