Neler yeni

Freelance dergi, katalog, broşür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
12 yıldır sektörün içindeyim. Ulusal dergi ve gazetelerde tasarımlar yaptım ve halen yapmaktayım.
Branşımla ilgili İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde ders verdim (baskı öncesi hazırlık ve dergi tasarım ve uygulamaları)
Freelance olrak yapmış oldugum dergi, katalog ve bröşürler vardır. Gerektiğinde referans olarak gösterebilirim.
Ender Eren
0532 506 47 34

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freelance Tasarım

12 yldır sektorun önde gelen dergı ve gazetelerıne (ulusal) sayfa tasarımı yaptım ve halen yapmaktayım.
branşımla ilgili istanbul bilgi üniversıtesınde baskı oncesi hazırlek ve uygulama taknıklerı konusunda ders verdım.
Freelance olarak yaptıgım ve halen yapmakta oldugum dergıler mevcuttur.
calısmalardan bir kacı asagıda verilmistir.
İyi çalışmalar
Ender EREN
05325064734
XBmk2.jpg

4dnri.jpg

cYN0f.jpg

d3sqd.jpg

EbU1k.jpg

94cAe.jpg

Y3Mjk.png

gxguD.png

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilan gunceldir ornek calısmaları gorebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...