Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafik İşleriniz Yapılır - Türkiye Geneli

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freelance Grafik İşleriniz Yapılır

Program/Seviye: Photoshop
Illustrator
Cinema 4D
After Effects
RealFlow

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar: Özel mesaj ile gönderilecektir.

İşle ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar ,verdiğimiz hizmetler.

-Web Tasarım
-Kartvizit
-Fatura
-Jenerik
-Kurgu
-3D Model
-Video Tanıtım
-Jenerik

Fiyat ve bilgi almak için mail gönderebilirsiniz.

Kısa bir dipnot : (Video tanıtım ve jenerik çalışmalarında iş veren firmanın internet üzerinden bulmuş olduğu alakasız boyutlardaki fotoğraf ve diğer materyaller sonucunda çıkacak kalitesiz işlerin sorumluluğu bize ait değildir.)

+

(''Bugün bitmesi lazım'' ,''2 saat içerisinde göndermeniz gerekiyor'' tarzındaki zaman kısıtlamaları bize uymamaktadır,unutmayalım ki profesyonel ve titiz bir çalışma için biraz zaman gerekir.Yaptığımız projelerin sizin beğenmenizden önce bizim beğenmemiz ve içimize sinmesi gerekir.)

E-posta: info@vfxproduction.net

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

afaki

🌱Yeni Üye🌱
Profesyonel olarak bir çalışma yaptırmak istiyorum ancak şöyle bir endişe var :) yaptırmak istediğim bu çalışmanın çalınma korkusu, projem ne kadar'da tescilli olsa böyle bir endişeyi nasıl yok edeceksiniz...?

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Adınıza yapılan projenin çalınmasına imkan yok , proje dosyası projeyle birlikte size verilecektir,siz kimseyle paylaşmadıktan sonra kimse proje dosyasına erişemez,çalınmayacağından emin olabilirsiniz.

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Makul fiyatlarla ilan günceldir , lütfen buradan veya maille isteklerinizi bizlere iletiniz.

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Profesyonel olarak dekupe işleriniz 0,40 kuruşa yapılır .(Çok teferruatlı çalışmalarda fiyat bir miktar artacaktır.)