mightygleam
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freelance Grafiker / Fotoğrafçı
Program/Seviye: Photoshop (İleri Düzey)
InDesign (Orta Düzey)
Illustrator (Başlangıç Düzey)
Flash (Başlangıç Düzey)
Fotoğraf(NikonD3100-Orta Düzey)
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Photoshop; ay-tasarim, haberedair, yesildergi, uctumobilya (Bu sitelerin tasarımları bana aittir ama ne yazıkki çoğunluğu sürekli olarak sahipleri tarafından yenilenmemektedir.)
InDesign'da ise;
yesildergi buradaki tüm dergiler kendi tasarımımdır..
Aynı zamanda çok kez formlar hazırladım.
Illustrator de ise; ilk ciddi çizimimi yayınladım henüz, üzerinde çok fazla uğraşamadım ama çizim noktasında sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum..
Flash için ciddi bir çalışmam yok maalesef..
İşle ilgili açıklama: Afiş,Banner,Logo,Kartvizit,Wallpaper,Foto Düzenleme,Web Şablonu,Kapak Tasarımları gibi çalışmaları Photoshopta sergileyebilirim.
Dergi,Mizanpaj,Kitap,Form,Belge,Döküman,Kartvizit tasarımları gibi çalışmaları InDesign'da sergileyebilirim.
Illustrator de ise şimdilik sadece; Logo,illustrasyon resimler ve amblaj tasarlayabilirim..
Fotoğraflar için ise Denizli dışına çıkmam biraz zor olacak gibi..
E-posta: ahmetyatgin@gmail.com
Telefon: 0506 956 49 40
Program/Seviye: Photoshop (İleri Düzey)
InDesign (Orta Düzey)
Illustrator (Başlangıç Düzey)
Flash (Başlangıç Düzey)
Fotoğraf(NikonD3100-Orta Düzey)
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Photoshop; ay-tasarim, haberedair, yesildergi, uctumobilya (Bu sitelerin tasarımları bana aittir ama ne yazıkki çoğunluğu sürekli olarak sahipleri tarafından yenilenmemektedir.)
InDesign'da ise;
yesildergi buradaki tüm dergiler kendi tasarımımdır..
Aynı zamanda çok kez formlar hazırladım.
Illustrator de ise; ilk ciddi çizimimi yayınladım henüz, üzerinde çok fazla uğraşamadım ama çizim noktasında sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum..
Flash için ciddi bir çalışmam yok maalesef..
İşle ilgili açıklama: Afiş,Banner,Logo,Kartvizit,Wallpaper,Foto Düzenleme,Web Şablonu,Kapak Tasarımları gibi çalışmaları Photoshopta sergileyebilirim.
Dergi,Mizanpaj,Kitap,Form,Belge,Döküman,Kartvizit tasarımları gibi çalışmaları InDesign'da sergileyebilirim.
Illustrator de ise şimdilik sadece; Logo,illustrasyon resimler ve amblaj tasarlayabilirim..
Fotoğraflar için ise Denizli dışına çıkmam biraz zor olacak gibi..
E-posta: ahmetyatgin@gmail.com
Telefon: 0506 956 49 40