Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafiker Pazarlamacı İş Ortağı Arıyor...

MedusaX

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarım ve 3d katı modelleme konularında freelance çalışmalar yapmaktayım. Bu konuda proje bazlı veya sürekli çalışabileceğim, güvenilir, dürüst, ikna kabiliyeti yüksek, diksiyonu düzgün bay-bayan pazarlama konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum. Detaylar karşılıklı görüşmede belirlenecektir. İlgilenen arakadaşlar gk.torun@hot.com adresinden mail yolu ile ulaşabilirler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
grafiker pazarlamacı ne demek anlayamadım tam

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
grafiker pazarlamacı ne demek anlayamadım tam

Arkadaş grafiker olduğunu ve grafik alanında yapabildiği işlerden bahsetmiş. Bu işler için dışarıdan iş getirebilecek iş arkadaşları (pazarlama) arıyor... Dostum.. Bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum.

MedusaX

🌱Yeni Üye🌱
Grafik Tasarım Konusunda Pazarlamacı

Arkadaş grafiker olduğunu ve grafik alanında yapabildiği işlerden bahsetmiş. Bu işler için dışarıdan iş getirebilecek iş arkadaşları (pazarlama) arıyor... Dostum.. Bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum.

SNR35 konuyu çok güzel açıklamış teşekkürler...