Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafiker, Web Grafiker - Türkiye Geneli

Netadmin

🌱Yeni Üye🌱
Freelance Grafiker, Web Grafiker

Program/Seviye: Kendine uygun gördüğü programı gerekli seviyede kullanabilen.

Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Merhaba.
Ben ortala 10-12 yıldır web proglamlama işi yapıyorum.

Yaptığım her web sitesinin server-side/client-side programlamasını + tasarımını kendim yapıyorum. yıllardır çalıştığım, kemiklekmiş müşterlerim vardır.

Şirketimi kurdum ve dükkanım da hazır.

Bana freelance olarak yardımcı olabilecek uzmanlar yada şirketler arıyorum.

iş yoğunluğumu artık tek başıma kaldıramıyorum. Çünkü artık çalıştığım firmalar büyük firmalar. Dolayısıyla birçok matbaa, grafik, baskı, web, program işi oluyor.

ben 15 yıldır bu işleri yapan bir insanım, ancak profesyonel çalışma düşüncesiyle, sadece kendi branşım olan web tasarım ve web programlama işlerini alıp, diğer işleri ajanslara v.b yönlendirmekteyim. dolayısıyla da vazı işlerde, memnuniyetsizlik abna yansıyor...

Ancak artık benim kafa yapımda düşünen insanlara ihtiyacım var.

Çalışma şekli freelance yada iş gönderme şeklinde olabilir.

iyi bir grafiker; Eğer iyi bir grafikerseniz ve biryerde çalışmıyorsanız; İstenilen şekilde logo ve kurumsal kimlik çalışması yapabilen, web arayüzü tasarlayabilen biri iseniz ve biryerde çalışmıyorsanız, olay basit, size iş veririm. yapar ve paranızı alırsınız. eğer isterseniz, ofisime gelip çalışırsınız. isterseniz.

eğer biryerde çalışıyorsanız, işi yine size gönderirim, yine yapar ve paranızı alırsınız.

Eğer bir şirkette çalışıyorsanız, veya antalyada bir şirket sahibiyseniz, yine de benimle irtibat kurun. Ben dışarıya gönderdiğim işlerden ya hiç ya da %10-20 arası para alıyorum, dolayısıyla güvendiğim bir şirkete iş göndermek beni mutlu eder.
Ben bu sektördeki firmalara rakip değil meslektaş gözüyle bakan bir insanım.

Sonuç olarak para sorun değil, önemli olan yapılan iş.
50 den fazla bireysel çalıştığım müşterilerimden, henüz hiçbirisi olumsuz geri dönmemiştir. Bu yüzden bu müşteri memnuniyetini korumak istiyorum.

Benimle çalışmak isteyen arakadaşlar antalyada olursa, iyi olur, Çayımı içmeye gelebilirler. Ancak şehir dışından da çalışmaya sıcak bakabilirim.

E-posta: yasindj@gmail.com

Telefon: 0507 404 05 79

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

esraalime

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben grafikerim photoshop illustrator inDesing programları kullanıyorum 1 hafta önce işten ayrıldım altarnatif iş imkanları arıyorum Çorum da oturuyorum mail yoluyla çalışabilirim ne tarz çalışmalar yapıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin..

turkanmelis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende grafikerim tasarım yönünden kendime çok güveniyorum sizinle çalışabilirim

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende grafikerim tasarım yönünden kendime çok güveniyorum sizinle çalışabilirim

merhaba ben grafikerim photoshop illustrator inDesing programları kullanıyorum 1 hafta önce işten ayrıldım altarnatif iş imkanları arıyorum Çorum da oturuyorum mail yoluyla çalışabilirim ne tarz çalışmalar yapıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin..

Verilen mail adresi veya telefon ile konu sahibine ulaşabilirsiniz.

turkanmelis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cvmi göndermiş bulunmaktayım inşşlah olur

Netadmin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar,
İlan Kapanmıştır.

Mail gönderen ve ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Şu an hazırdaki projeler için birkaç arkadaşla çalışmaya başladık. Ancak cv gönderen arkadaşların çoğuyla çalışma yapacağım bazı projeler var. Kesinleştikçe iletişime geçeceğim.