Freelance Grafikerim, Tasarımlarınızı Yapabilirim
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Merhabalar.
Ben uzun zamandır internet üzerinden freelance grafikerlik yapmaktayım.
En küçük firmadan tutunda en büyük uluslararası firmalara kadar logo & kartvizit v.s yaptım.
Eğer "Ben şöyle bir tasarım yaptırmak istiyorum, yapar mısın" diye düşünürseniz yardımcı olurum..
Yaptığım Genel İşler: Logo & Kartvizit & Banner & Billboard
Sıralama, bana gelen iş yoğunluğına göre yapılmıştır..
Fiyatlar:
Logo: 80TL
Kartvizit: 80TL
Banner: 30TL
BillBoard: 200TL
Logo, Kartvizit, Billboard gibi baskı olacak calısmaları CorelDraw ile Tamamen vektörel tabanda yapıyorum.
Teslim ederken Çalışma Dosyasını da teslim ediyorum.
Nasıl Çalışırım: Daha önce bu konuda çok sıkıntılar yaşadım. Yeri geldi paranın yarısını alabıldım yeri geldi parayı hiç alamadım emeklerim boşa gitti.
Bu yüzden önce parayı hesabımda görüyorum. Daha sonra çalışmalarınıza başlıyorum.
Şimdiden söyleyeyim, "önceden nası bişey yapacağını görsek" falan diye gelmeyin, çalışmanıza başlanmaz.
Önceden nasıl birşey yaptığımı merak edenler yukarıda verdiğim portfoy linkim'e tıklayarak bakabilir..
İyi günler.
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: PetrikorGrafik
E-posta: muratuykucu@yandex.com
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Merhabalar.
Ben uzun zamandır internet üzerinden freelance grafikerlik yapmaktayım.
En küçük firmadan tutunda en büyük uluslararası firmalara kadar logo & kartvizit v.s yaptım.
Eğer "Ben şöyle bir tasarım yaptırmak istiyorum, yapar mısın" diye düşünürseniz yardımcı olurum..
Yaptığım Genel İşler: Logo & Kartvizit & Banner & Billboard
Sıralama, bana gelen iş yoğunluğına göre yapılmıştır..
Fiyatlar:
Logo: 80TL
Kartvizit: 80TL
Banner: 30TL
BillBoard: 200TL
Logo, Kartvizit, Billboard gibi baskı olacak calısmaları CorelDraw ile Tamamen vektörel tabanda yapıyorum.
Teslim ederken Çalışma Dosyasını da teslim ediyorum.
Nasıl Çalışırım: Daha önce bu konuda çok sıkıntılar yaşadım. Yeri geldi paranın yarısını alabıldım yeri geldi parayı hiç alamadım emeklerim boşa gitti.
Bu yüzden önce parayı hesabımda görüyorum. Daha sonra çalışmalarınıza başlıyorum.
Şimdiden söyleyeyim, "önceden nası bişey yapacağını görsek" falan diye gelmeyin, çalışmanıza başlanmaz.
Önceden nasıl birşey yaptığımı merak edenler yukarıda verdiğim portfoy linkim'e tıklayarak bakabilir..
İyi günler.
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: PetrikorGrafik
E-posta: muratuykucu@yandex.com