Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance iş arayışı ek iş olarak

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Firmaların, bulundukları çalışma sektörünü, icra ettikleri iş faliyetlerini ve firma kalitesini ifade edebilmesi, kendini en iyi şekilde tanıtmasından geçer. Bu da ancak reklama yönelik görsel meteryallerin hazırlanması ve sunumu ile mümkündür.

İcra Ettiğimiz Çalışmalar :

kurumsal kimlik ve logo tasarımı
Dergi tasarımları
Katalog, el ilanları, broşur v.s.
Bilboard, Afiş
Etiket

info@designandworld.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güneşlide bir mabaada grafiker olarak çalışıyorum. Yövmiyeli olarak akşamları 6.30 dan sonra veya cumartesi pazar günleri matbaa veya ajanslarda çalışmak üzre grafiker olarak ek iş arıyorum. istanbul - avcılarda oturuyorum.

teşekkürler.

bora bekar
0543 947 29 34

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oIt1z.jpg

harunvedat

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben bilgi üniversitesi Dergi-Bilgi başkanıyım. kasım aralık aylarında tek sayı olarak dergi çıkartıcaz ocaktan itibaren de aylık olacak. dergi tasarımı için görüşebilir miyiz?

harun vedat şahnacı
0534 618 60 97