Neler yeni

Freelance iş arıyorum istanbul

Rafiq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır bu piyasada çalışıyorum bu işin kurs eğitimini alarak başladım grafik tasarımcılığa ve Freelance iş arıyorum...
İlgilenen arkadaşlar varsa benle irtibata geçebilirler...neler yapabileceyime geldiği zaman forumda yeterli kadar yaptiğim işler var...:angel: istanbul ve baküde ikamet ediyorum sürekli gidip geliyorum ama bu sorun olmayacakdır eminim istanbul Beşiktaşda yaşıyorum...

0531 216 93 20

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

Rafiq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freelance Grafiker İstanbul-Beşiktaş

Merhaba

Arkadaşlar İstanbul Beşiktaşda ikamet ediyorum

Bildiğim programlar

adobe İndesign
adobe photoshop
corel Draw

freehand ve İllustratoru bilmeme rağmen yukardakı 3 programı kullanıyorum uzun yıllar Mac kullandığım için Mac ve PCde çok rahat çalışıyorum...İş örneklerimi isteyenler için gösterebilirim yaptığım işleri...Türkçe,Azericeyi mükemmel derecesinde Rusça ve ingilizceyide orta seviyede biliyorum

irtibat numaram

0531 216 93 20