freelanceartist
🌱Yeni Üye🌱
Freelance profesyonel grafiker (PS)
Program/Seviye: Adobe Photoshop
-Katkı efekt olarak kullandığım programları vermek istemiyorum.
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Sherwood Breezes Resort (Photo Melis-Grafiker) Boğazkent / Antalya
Granada Otel Resort (Photo Kurgu-Grafiker) Alanya / Antalya
Birçok konser ve organizasyonlara el ilanı, açık hava ilanı, poster, afiş, kartvizit tasarımı vb gibi ürünleri baskıya hazırlamaya yönelikli çalıştım
İşle ilgili açıklama: Ne zaman lazım olursa, müsait olduğum her an en kısa sürede istenilen projeyi elinize örneğiyle ulaştırırım, anlaşabilirsek ödemeyi alırım. 7 senedir Photoshop yapıyorum, 5 senedir profesyonel olarak çalışıyorum. Eğer aradığınız, ihtiyacınız olan; afiş, broşür, el ilanı, açık hava ilanı, kartvizit, poster vb. ürünlerse, en kısa zamanda en iyi şekilde hazır edeceğimi iddaa ediyorum.
E-posta: adilmertpolat@gmail.com
Telefon: 0544 692 67 00
Program/Seviye: Adobe Photoshop
-Katkı efekt olarak kullandığım programları vermek istemiyorum.
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Sherwood Breezes Resort (Photo Melis-Grafiker) Boğazkent / Antalya
Granada Otel Resort (Photo Kurgu-Grafiker) Alanya / Antalya
Birçok konser ve organizasyonlara el ilanı, açık hava ilanı, poster, afiş, kartvizit tasarımı vb gibi ürünleri baskıya hazırlamaya yönelikli çalıştım
İşle ilgili açıklama: Ne zaman lazım olursa, müsait olduğum her an en kısa sürede istenilen projeyi elinize örneğiyle ulaştırırım, anlaşabilirsek ödemeyi alırım. 7 senedir Photoshop yapıyorum, 5 senedir profesyonel olarak çalışıyorum. Eğer aradığınız, ihtiyacınız olan; afiş, broşür, el ilanı, açık hava ilanı, kartvizit, poster vb. ürünlerse, en kısa zamanda en iyi şekilde hazır edeceğimi iddaa ediyorum.
E-posta: adilmertpolat@gmail.com
Telefon: 0544 692 67 00