Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Web Master

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
İşletmekte Olduğumuz Firmamız İçin Freelance Web Master Arıyoruz Ücret %50

Firma ismi: Medya Produksiyon
Çalışma şartları: Freelance Yapılan İşten %50
Aranılan kişinin özellikleri: PHP - ASP Üzerine Tecrübeli Referansları Olan
İşin mahiyeti: Web Siteleri - İnternet Hizmetleri

İlgilenen Arkadaşlar PM ile Ulaşabilirler...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Örnek olarak 2000 TL lik bir işin 1000 TL si sizin 1000 TL bizim öylemidir? Yoksa siz bizden yaptırılmak istenen sitenin özelliklerini söylediniz bizde size 2000 Tl verdik siz bunu 3000 e sattınız mıdır? %50 olayını tam anlayamadım da... bunu açarsanız sevinirim...

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
Amacımız Webtasarım işinde de yer almak ve yavaş yavaş bir ekip oluşturmak evet anladığınız gibi 2000 tl lik bir işin 1000 tl si sizin aramızdaki güven konusunda ise müşteriye kesilen faturanın bir kopyasını size gönderebiliriz

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Web tasarım işinde yer alıcaksanız bence sürekli bir eleman alın derim. Fiyatlandırma konusunda şöyle bir problem var gibime geldi. Siz müşterinize fiyatlarınızı neye göre söyleyeceksiniz? Siz 1000 TL dediniz diyelim. Tasarımcınız ben bu sistemi 500 e yapmam dedi. %50 olayı burda biraz garip kaçıyor... Ama şöyle olması daha mantıklı olabilir. Elektronik ticaret sitesi kurulacaktır. Elemana sorarsın bunu kaça yaparsın diye. Sürekli çalışacağınızı varsayarak size örnek 4000 dedi. Sizde 1000 koydunuz 5000 yaptınız. Ama 5000 e anlaşıpta 2500/2500 hiçbir kodcu/programcı/tasarımcı yapmaz gibime geliyor...

Bunlar sadece öneridir. Normal html de yarı yarıya yapılabilir fazla zorluğu yoktur. Ama işin içine kodlama girince çok uğraştırır.

Bence sürekli eleman almayı düşünün yada %50 olayını daha farklı hale getirin derim...

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
zaten amacımız o şimdilik böyle birşeye karar verdik ya zaten bu web tasarım işinde benim kafammı basmıyor bi tuhaflıkmı var anlayamıyorum ben bi firmaya gidip bu siteyi kaça yaparsın diye soruyorum 1500 diyor başka biyere gidiyorum aynı işi yarısından daha düşük rakamlara yapıyor dediğim gibi alt yapı kurup bir ekip oluşturucaz sağol önerilerin için

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
zaten amacımız o şimdilik böyle birşeye karar verdik ya zaten bu web tasarım işinde benim kafammı basmıyor bi tuhaflıkmı var anlayamıyorum ben bi firmaya gidip bu siteyi kaça yaparsın diye soruyorum 1500 diyor başka biyere gidiyorum aynı işi yarısından daha düşük rakamlara yapıyor dediğim gibi alt yapı kurup bir ekip oluşturucaz sağol önerilerin için

Bazen 25 tl yede yaptırma şansınız olur merak etmeyin. Piyasaya yeni girmiş ve tüm çalışanları baltalayarak işleri hazır scriptlerle kendi bünyesinde toplayan ve 2 ay sonra kirasını dahi öeyemeden mekanını kapatan reklamcılar sayesinde fiyatların yarı yarıya olduğunu daha çok görebilirsiniz.

Web grafikeri yeni sektör sayılabilir ama işi gerçekten bilen bir tasarımcıyla çalışmak isterseniz sadece TASARIM cı arayın. Tasarımcının yanına web, grafik, modüler, teknik vb.. kelime eklemeyin. Departman oluşturun ve normal çalışan olarak 4 kişilik bir ekiple herkes kendi işini yapsın.