Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance web tasarım hizmeti alabileceğimiz arkadaş arıyoruz

djgenckan

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhabalar öncelikle.

başlık açık ve net izmir içi öncelikli tercih sebebimizdir. gerekli olan grafik desteği tarafımızdan verilecektir. sadece bir iş için değil, gelecek zaman zarfında elimize gelecek işleri de kendisine verebileceğimiz web tasarımdan hali ile anlayan freelance çalışabilecek birisini arıyoruz.

şu an acil olarak elimizde bir adet site bulunmaktadadır. lütfen pm ile ulaşınız. pmden sonra sizden iletişim bilgilerinizi rica edeceğim. mesajlarınız en geç 24 saat içerisinde karşılık vereceğim.

Saygılar&Sevgiler

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

gurcanbulut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

İlanınızla ilgileniyorum. Freelance olarak grafik & web tasarımcı ve eğitmenim.
İstanbulda oturuyorum. Görüşmek isterim.

bilgi@gurcanbulut.com

ysmagician

🌱Yeni Üye🌱
Webmaster

Merhaba,

Şu an bir şirkette çalışmaktayım. xHTML, CSS, Flash, PHP ve MySQL bileşenleri ile şirket içi online sistemler geliştirmekteyim. Ayrıca dışarıya yaptığım dinamik web siteleri ve interaktif uygulamalar da mevcuttur. Kullanıcı arayüzü ve yazılım altyapısı geliştirme konusunda deneyimliyim. Aynı zamanda lisans eğitimi almış multimedya ve e-öğrenme tasarımcısıyım.

İlanınızla ilgileniyorum. Çalışmaya ve işi zamanında teslim etmeye önem veren disiplinli bir insanım.

İletişim: yigitsolmaz@gmail.com

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
volkister gmail.com dan ulaşabilirsiniz dilerseniz referanslarımı gönderebilirim.

mertdonmez

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ,

Profesyonel şekilde size yardımcı olabilirim ve ulaştığınız takdırde referanslarımı gösterebilirim.
workedworked@gmail.com adresine mail atmanız yeterli...