Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Web Tasarımcı Aranmaktadır

alliucar

🌱Yeni Üye🌱
Reklam ajansına Web sayfası tasarımı yapabilecek freelance arkadaşlar aranmaktadır.
Ayda 3-4 web sayfası tasarımı yapabilecek, acemi düzeyde değil, işi bilen, bu işten anlayan, fiyatlarını çok yüksek tutmayacak, düzeltmelerini istediğimiz yerlerde değişiklik yapabilecek kişiler aramaktayız...Css bilgisi olanlar olursa ilk tercihimizdir.

İlgilenen arakadaşların referanslarını ve iletişim adreslerini, özel mesaj olarak göndermelerini rica ediyoruz.

Referans ve fiyat bazında toplantı sonrasında seçilecek birkaç kişi ile çalışma yapılacaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Jason Junior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
sim.web.tr
merhabalar ilanınız ile ilgileniyorum fakat yer, adres vs. birşey belirtmemişsiniz. Bunlarıda belirtebilirseniz daha rahat cv gönderilebilecektir. İyi çalışmalar..

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
merhaba bu konuda size kurumsalda hizmet verebiliriz bireyselde aşağıda iletişim bilgilerimiz mevcut ilgilenirseniz yardımcı oluruz.
tel: 0212 526 21 81
gsm: 0546 626 50 55
e-mail - msn: ea430@live.com

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com