Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelancer Kurumsal Kimlik Çalışmam

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
uzun zamandır düşünüp fırsat bulupta yapamadığım sitem, kartvizitimle ilgili çalışmalarım. Yorumlarınız bekliyorum.

web site eskiz çalışması
eskizphoto.jpg

web site arayüz tasarım görüntüsü
eskizphoto.jpg

HTML,CSS çeviri anından bir görüntü
homeofficebig.jpg

kartvizit çalışması
k3bsf.png

kullanılan renkler
renkscala.png

dijital ortama ayak basan siteme ziyaret etmek isterseniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
WKxGp.png

aZf8Y.jpg

Mobil site tasarımı ile Emre Çetiner artık cebinizde. Göz atmak için mobil cihazımızı kullanmamız yeter :)

Keyifli bir portfolyo gezintisi için mobil sitemize iPhone'la gelen dokunmatik slayt geçişi uygulamak güzel oldu sanırım. jQuery ile epey bir kod yazmak gerekti değerli forum üyelerinin yorumuna bırakıyorum.

JDtdkuw.jpg

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu açılan bölümün adı serbest çalışmalar ama seni fazla serbest bırakmışız Emre :) gerekli düzenlemeleri yaptım lütfen dikkat... ;)

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.

Grafikerler.net forumlarında üyelerin yazmış olduğu mesajlarda başka sitelere ait bağlantı adresi vermesi yasaktır. Herhangi bir sebepten ötürü bağlantı adresi verilmiş ise yönetim ilgili bağlantı adresini silme ya da bağlantısını kaldırma yetkisine sahiptir.

Son düzenleme:

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Konu açılan bölümün adı serbest çalışmalar ama seni fazla serbest bırakmışız Emre :) gerekli düzenlemeleri yaptım lütfen dikkat... ;)

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.

kerler.net forumlarında üyelerin yazmış olduğu mesajlarda başka sitelere ait bağlantı adresi vermesi yasaktır. Herhangi bir sebepten ötürü bağlantı adresi verilmiş ise yönetim ilgili bağlantı adresini silme ya da bağlantısını kaldırma yetkisine sahiptir.

Gerekli düzenlemeyi yaptım pardon.