Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
frontpage te hazırladığım sayfaları ve içeriği kaydedilen klasör içinde göremiyorum, sadece frontpage ile açabiliyorum. bu gizli dosya ve klasöreri göstermenin bir yolu varmı acaba?
ben de biliyorum fronpage'in fii tarihinden kaldığını.
derdimi daha açıklayıcı şekilde yazayım, Arşive kaldırmak için yedeklemem gereken dosyaları frontpage gizli dosya halinde saklıyor. bağlı olduğu ana klasörü dahi kopyalasan içindekileri kopyalamaya izin vermiyor. programda gizli dosyaları göster seçeneğini aktif hale getirsen dahi sonuç aynı. belki güvenli kipte olur diye denedim sonuç aynı, dos komutunda denedim aynı. harddiski söküp harici olarak başka işletim sisteminde çalışan bilgisayarda illaki açıp görme olasılığı var. Fi tarihinde hazırladığım dosyayı arşive kaldırabilmem için sorunu çözmeye çalışıyorum. tabi ki bilgisayarı söküp dağıtmadan çalışır vaziyette sorunu çözmek daha güzel ve tatminkar olurdu.
Sanırım bizim ülkemizde ki problemlerden biri, sorun ne olursa olsun çözüm odaklı çalışmamak.