Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"İstanbul T..." yazısını bayrakların altına alsan nasıl durur? hoş fakat sponsorlar logolarını dışında font kullanmana kızmazlar değil mi başıma geldide
öncelikle şunu söyleyeyim rengi bende beyenmedim tabi bu iş baskıya girerse çürük bir renk olduğundan sonuç pek güzel olmayacaktır. ayrıca sponsorlarıda altta logolarıyla beraber küçükte olsa yerleştirilirse bence daha iyi olabilir ve tarih bence küçük ve vurgusuz çalışmak lazım
iyi bi matbaacı bu rengi çıkarır kardeşim. bence renk güzel özellikle iyi baskı aşamasından sonra güzel çıkar demeden önce yazıların okunurluğu olmayacağını düşünür dururum. iyi çalışmalar haydi hayırlı *******.
Hepinize altın fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum çalışma ofset baski değil 500x150 ebatlarında vinil üzeri dijital baskı yapıldı ofset olsaydı renk konusunda emin olun tercih edeceğim bir renk olmazdı....
Bayraklarda bir sorun var sanırım kimi daha uzun kimi daha kısa durmus onun dısında renk daha iç acıcı bir renk secebilirsin diye düşünüyorum güzel olmuş yinede emeğine sağlık