Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

FujiFilm vs Kodak

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com
Fujifilm Finepix S700-S5700 7.1MP+2GB HFIZA+KRG = 409ytl

6263524_0.jpg

Kodak EasyShare Z712 IS 7.1MP +2GB HAFIZA KARTI = 429ytl

6736530_0.jpg

arkadaşlar sizce hangisiniz tercih etmeliyim?

Benzer konular

sdtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben fuji derim. kodak çekimlerde pek tat vermiyo. ama yinede imkanın varsa alacağın yerde bi incele

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Vermiş olduğunuz iki model arasından tabiki fujii diyorum. Kodak ın fotoğraflarında neden olduğu anlaşılması güç olan bir magenta tonu vardır. Bu ton hoşuma gitmiyor. Ben kodak film lerinide makinelerinide tavsiye etmiyorum. Sonuç olarak fujii nin makinesini alırsanız son derece memnun kalırsınız... Tabii bu dediklerim bu göstermiş olduğunuz marka ve modeller için geçerlidir...

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
Fuji; makinalarında SuperCCD algılayıcı kullanır. Bunun anlamı nedir derseniz, Fujifilmin sitesine girip kendiniz görün derim. Elbette ki Fuji.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fuji , makinelerde kullanılan görüntü algılayıcısı oldukça kaliteli sonuçlar veriyor.
Daha doğru renkler istiyorsanız Fuji tartışılmaz. ( orta sınıf makinelerde )

Kodak , denildiği gibi biraz magenta ve sarı renk sapmaları yapmakta. Bunun nedeni basit. Amatör fotoğrafçılar için ten renginin doygun olması. Amatör çekimler de ( portre ) hoş görünsede genel çekimlerde vasat görünüyor.

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com
herkese teşekkürler

arkadaşlar az önce mağazada fujifilm s5700 e baktım çok küçük boyutlu ya elimde kayboldu makinaya hakim olamadım bundan dolayı kararsız kaldım :S

bana tavsiye edeceğiniz makineleri incelemek isterim. çok uçuk fiyat olmamakla beraber :)

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com
teşekkür inceliyorum sağolsın hocam ama genede kullandığınız ve tavsiye ettiklerinizi benim için daha iyi olur yeni başlayacağım çünkü özellikler konusunda pek bi bilgim yok

arkadaşlar arada da bi soru sorayım bari. bu tarz makinaların boyunun bi standartı varmı.

max 10-15cm v.s gibi hep bu boyutlarda mı olurlar ona göre boşuna araştırmıyım :D

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com